Vile 21 Dhjetor, 2018

Vile 260000 Rr. 3 Vellezerit Kondi

 • 490 m2
 • 0672053361
 • 12 Shkurt, 2015
Kliko per me shume »
Vile nje kateshe 21 Dhjetor, 2018

Vile nje kateshe 250mije€ Vlore(te kalaja)

 • 390m m2
 • +393290387882
 • 17 Maj, 2017
Kliko per me shume »
Vile 21 Dhjetor, 2018

Vile 750,000 Vlore

 • 600 m2
 • 6960 88288
 • 2 Nëntor, 2014
Kliko per me shume »
Vile 21 Dhjetor, 2018

Vile me marreveshje Vlore (Kalaja)

 • 1000 m2
 • +355 68 90 26873
 • 12 Dhjetor, 2014
Kliko per me shume »
Vile 21 Dhjetor, 2018

Vile 850.000 Vlore

 • 770m2 m2
 • 0672024297
 • 23 Prill, 2015
Kliko per me shume »
Vila 21 Dhjetor, 2018

Vila 400000 Vlore

 • 120 m2
 • 00306942604267
 • 25 Shtator, 2017
Kliko per me shume »
Shitet nje vile 2 kateshe Orikum Vlore me tapi 21 Dhjetor, 2018

Shitet nje vile 2 kateshe Orikum Vlore me tapi 150.000 Orikum Vlore

 • 120 metra banes dhe 380metra toke
 • 00355696327501 / 00393202310857
 • 20 Janar, 2018
Kliko per me shume »