Shitet Vile Ne Shijak Durres Bashk me token .Super Vile +1 fotografi të tjera.

Shitet Vile Ne Shijak Durres Bashk me token .Super Vile 260000 € Shijak ,Durres 200 metra larg nga Qendra Shijakut

 • 200 m2
 • +355 68 46 30 725
 • 13 Shkurt, 2018
Kliko për më shumë
Shitet vile private 3 kateshe Okazion! 1 Shkurt, 2018

Shitet vile private 3 kateshe Okazion! 127000 Shkoder

 • 633 m2
 • 0692883398
 • 2 Shkurt, 2018
Kliko për më shumë »
Shitet kati i 3 dhe garazhi i nje vile private. 30 Janar, 2018

Shitet kati i 3 dhe garazhi i nje vile private. 120000 Shkoder

 • 165 m2
 • 0692883398
 • 30 Janar, 2018
Kliko për më shumë »
Shitet nje vile 2 kateshe Orikum Vlore me tapi 22 Janar, 2018

Shitet nje vile 2 kateshe Orikum Vlore me tapi 150.000 Orikum Vlore

 • 120 metra banes dhe 380metra toke
 • 00355696327501 / 00393202310857
 • 20 Janar, 2018
Kliko për më shumë »
Vile 3 kateshe 18 Janar, 2018

Vile 3 kateshe 120,000 Lushnje

 • 350m2 m2
 • 0698749899
 • 18 Janar, 2018
Kliko për më shumë »
Vile +1 fotografi të tjera.

Vile 110.000 Shkoder Grud e re

 • 480 meter
 • 0683137105
 • 30 Prill, 2017
Kliko për më shumë »
VILA 13 Janar, 2018

VILA 190000 DURRES

 • 114.9 m2
 • 0682084735
 • 13 Janar, 2018
Kliko për më shumë »
Shitet super vile e ndodhur ne L.Dergut 24 Dhjetor, 2017

Shitet super vile e ndodhur ne L.Dergut 349000 Shkoder

 • 520 m2
 • 0692883398
 • 24 Dhjetor, 2017
Kliko për më shumë »
Jepet me qira kati i dyte i nje vile private 17 Nëntor, 2017

Jepet me qira kati i dyte i nje vile private 165 Shkoder

 • 120 m2
 • 0692883398
 • 17 Nëntor, 2017
Kliko për më shumë »
Vilë 2-katëshe me qira në G'juhadol +6 fotografi të tjera.

Vilë 2-katëshe me qira në G'juhadol 900 SHKODER

 • 340 m2
 • 0666666765
 • 14 Nëntor, 2017
Kliko për më shumë »
Vila 4 Nëntor, 2017

Vila 190 mij € Shijak

 • 700 mq
 • 00393203431294
 • 4 Nëntor, 2017
Kliko për më shumë »