Vile 13 Mars, 2018

Vile 240000 Tirane

 • 330 m2
 • 0696203563
 • 13 Mars, 2018
Kliko për më shumë »
Vila 27 Shkurt, 2018

Vila 300000 Peze

 • 300 m2
 • 00393282234380
 • 27 Shkurt, 2018
Kliko për më shumë »
Shitet kati i 3 i nje vile. 22 Shkurt, 2018

Shitet kati i 3 i nje vile. 75000 Shkoder

 • 200 m2
 • 0692883398
 • 22 Shkurt, 2018
Kliko për më shumë »
Vile 16 Shkurt, 2018

Vile 240000 Tirane 2 km larg qendres

 • 330 m2
 • 0696203563
 • 16 Shkurt, 2018
Kliko për më shumë »
Vile 3 -kateshe 16 Shkurt, 2018

Vile 3 -kateshe 80 000 euro Durres, Antenat e Shijakut, afer serave te vjetra, fshati Rreth

 • 360 m2 vila dhe 1700 m toke.
 • 0698616901
 • 16 Shkurt, 2018
Kliko për më shumë »
Shitet Vile Ne Shijak Durres Bashk me token .Super Vile +1 fotografi të tjera.

Shitet Vile Ne Shijak Durres Bashk me token .Super Vile 260000 € Shijak ,Durres 200 metra larg nga Qendra Shijakut

 • 200 m2
 • +355 68 46 30 725
 • 13 Shkurt, 2018
Kliko për më shumë »
Shitet vile private 3 kateshe Okazion! 1 Shkurt, 2018

Shitet vile private 3 kateshe Okazion! 127000 Shkoder

 • 633 m2
 • 0692883398
 • 2 Shkurt, 2018
Kliko për më shumë »
Shitet kati i 3 dhe garazhi i nje vile private. 30 Janar, 2018

Shitet kati i 3 dhe garazhi i nje vile private. 120000 Shkoder

 • 165 m2
 • 0692883398
 • 30 Janar, 2018
Kliko për më shumë »
Vile 3 kateshe 18 Janar, 2018

Vile 3 kateshe 120,000 Lushnje

 • 350m2 m2
 • 0698749899
 • 18 Janar, 2018
Kliko për më shumë »
Vile +1 fotografi të tjera.

Vile 110.000 Shkoder Grud e re

 • 480 meter
 • 0683137105
 • 30 Prill, 2017
Kliko për më shumë »
VILA 13 Janar, 2018

VILA 190000 DURRES

 • 114.9 m2
 • 0682084735
 • 13 Janar, 2018
Kliko për më shumë »