Apartamente pushimi 1+1 dhe 2+1 n Velipoj +6 fotografi te tjera.

Apartamente pushimi 1+1 dhe 2+1 n Velipoj 00 Velipoje/Shkoder

 • 00 m2
 • +355 66 66 66 765
 • 3 Qershor, 2016
Kliko per me shume »
Apartament 2+1 ne shitje +4 fotografi te tjera.

Apartament 2+1 ne shitje 130000 Kompleksi " Fishta" ne Velipoje

 • 250 m2
 • +355666666765
 • 27 Qershor, 2017
Kliko per me shume »
Shitet Apartament 1+1 21 Dhjetor, 2018

Shitet Apartament 1+1 50250 Shkoder, Velipoje

 • 67 m2
 • +355 66 66 66 765
 • 23 Prill, 2016
Kliko per me shume »
Apartament per Shitje sip 79 m2 21 Dhjetor, 2018

Apartament per Shitje sip 79 m2 79000 Velipoje

 • 79 m2 m2
 • 0675374190
 • 8 Prill, 2017
Kliko per me shume »
Shitet papafingo sp 300 m ( 120 m2 Apartament) 21 Dhjetor, 2018

Shitet papafingo sp 300 m ( 120 m2 Apartament) 201000 Velipoje

 • 300 m2
 • 0682052992 0683216168
 • 20 Nëntor, 2017
Kliko per me shume »
Shitet apartament sip 70 m2 21 Dhjetor, 2018

Shitet apartament sip 70 m2 50000 Velipoje

 • 70 m2
 • 0682052992 0683216168
 • 26 Dhjetor, 2017
Kliko per me shume »