Dy godina me qira në Velipojë +13 fotografi të tjera.

Dy godina me qira në Velipojë 1 VELIPOJE

 • 200 m2
 • 0676666765
 • 28 Prill, 2018
Kliko për më shumë »
Shitet toke/truall ne plazhin e velipojes +3 fotografi të tjera.

Shitet toke/truall ne plazhin e velipojes 180 000 Velipoje

 • 1000m2
 • 0675660746
 • 4 Nëntor, 2017
Kliko për më shumë »
Shitet apartament sip 70 m2 26 Dhjetor, 2017

Shitet apartament sip 70 m2 50000 Velipoje

 • 70 m2
 • 0682052992 0683216168
 • 26 Dhjetor, 2017
Kliko për më shumë »
Shitet papafingo sp 250 m2 ( 115 m2 apartament) 23 Nëntor, 2017

Shitet papafingo sp 250 m2 ( 115 m2 apartament) 150000 Velipoje

 • 250 m2
 • 0682052992 0683216168
 • 23 Nëntor, 2017
Kliko për më shumë »
Shtepi Pushimi 10 Korrik, 2017

Shtepi Pushimi 100000 Plazh Velipoje

 • 250 m2
 • +355676086638
 • 10 Korrik, 2017
Kliko për më shumë »
Shitet 600m2 toke ne Velipoje 1 Korrik, 2017

Shitet 600m2 toke ne Velipoje 90000 Velipoje

 • 600 m2
 • 0692883398
 • 1 Korrik, 2017
Kliko për më shumë »
Apartament 2+1 ne shitje +4 fotografi të tjera.

Apartament 2+1 ne shitje 130000 Kompleksi " Fishta" ne Velipoje

 • 250 m2
 • +355666666765
 • 27 Qershor, 2017
Kliko për më shumë »
Dyqan me qera +9 fotografi të tjera.

Dyqan me qera 5185 Velipoje, ne fund te Rruges Nr.4, me pamje nga deti ngjitur me Pedonalen

 • 110 m2
 • 0666666765
 • 29 Prill, 2017
Kliko për më shumë »
Apartament per Shitje sip 79 m2 19 Prill, 2017

Apartament per Shitje sip 79 m2 79000 Velipoje

 • 79 m2 m2
 • 0675374190
 • 8 Prill, 2017
Kliko për më shumë »
Apartamente pushimi 1+1 dhe 2+1 në Velipojë +6 fotografi të tjera.

Apartamente pushimi 1+1 dhe 2+1 në Velipojë 00 Velipoje/Shkoder

 • 00 m2
 • +355 66 66 66 765
 • 3 Qershor, 2016
Kliko për më shumë »
Shitet Apartament 1+1 23 Prill, 2016

Shitet Apartament 1+1 50250 Shkoder, Velipoje

 • 67 m2
 • +355 66 66 66 765
 • 23 Prill, 2016
Kliko për më shumë »
Shtepi Pushimi 1 Shkurt, 2016

Shtepi Pushimi 224000 Velipoje, Shkoder

 • 320 m2
 • +355 66 66 66 765
 • 1 Shkurt, 2016
Kliko për më shumë »