Ambjent biznesi +7 fotografi te tjera.

Ambjent biznesi 110000 Ura vajgurore berat

  • 1000 m2
  • 0034617678022
  • 19 Shkurt, 2020
Kliko per me shume »
shtepi private 18 Mars, 2018

shtepi private 130000€ Idiskutueshem berat

  • 180m vila dy kate dhe toka 2500 m
  • 0685229831
  • 18 Mars, 2018
Kliko per me shume »
Vile +1 fotografi te tjera.

Vile 75000 Ura Vajgurore

  • 120 m2
  • 0692710868
  • 26 Nëntor, 2017
Kliko per me shume »