Shitet shtpia n Ulqin 26 Shkurt, 2020

Shitet shtpia n Ulqin Sipas mareveshjes Ulqin

 • 7 dhoma
 • +382 67 542792
 • 26 Shkurt, 2020
Kliko per me shume »
Shtpi pushimi pr shitje n Ulqin +7 fotografi te tjera.

Shtpi pushimi pr shitje n Ulqin 100000 Ulqin

 • 87 m2
 • 0676666765
 • 4 Korrik, 2019
Kliko per me shume »
Toka pr shitje n Ulqin +2 fotografi te tjera.

Toka pr shitje n Ulqin 1 Ulqin

 • 5155 m2
 • +355676666765
 • 6 Qershor, 2019
Kliko per me shume »
Toka n shitje n Ulqin +2 fotografi te tjera.

Toka n shitje n Ulqin 1 Ulqin

 • 10310 m2
 • 0676666765
 • 5 Prill, 2019
Kliko per me shume »
Shtpi pushimi pr shitje n Ulqin +7 fotografi te tjera.

Shtpi pushimi pr shitje n Ulqin 100000 Ulqin

 • 600 m2
 • 0676666765
 • 14 Mars, 2019
Kliko per me shume »
Toka pr shitje n Ulqin +2 fotografi te tjera.

Toka pr shitje n Ulqin - Ulqin

 • 10310 m2
 • 0676666765
 • 12 Mars, 2019
Kliko per me shume »
Toke ne shitje +1 fotografi te tjera.

Toke ne shitje 60000 Velinaj, Oblike

 • 12000 m2
 • +355 66 66 66 765
 • 21 Tetor, 2016
Kliko per me shume »
Shtpi 21 Dhjetor, 2018

Shtpi sipas marreveshjes Ulqin

 • 5 ari oborr dhe shtepi 150 m2
 • +38971204807
 • 3 Qershor, 2017
Kliko per me shume »
Shtepi +1 fotografi te tjera.

Shtepi 120000 Ulqin

 • 220 m2
 • +377 44 302 000
 • 8 Janar, 2018
Kliko per me shume »
Shtpi private dy-katshe me qira +6 fotografi te tjera.

Shtpi private dy-katshe me qira 600 Unaza Lindore

 • 200 m2
 • 0676666765
 • 30 Nëntor, 2018
Kliko per me shume »
Jap Banes Me Qera 21 Dhjetor, 2018

Jap Banes Me Qera 200 Ulpian�

 • 33 m2 m2
 • 044776640
 • 3 Gusht, 2017
Kliko per me shume »
apatament +1 fotografi te tjera.

apatament 89000 ulqin

 • 61 m2
 • 0046739433082
 • 3 Prill, 2017
Kliko per me shume »