shitet vile 21 Shkurt, 2020

shitet vile 300000 Tirane

 • 410 m2
 • 0692542490
 • 21 Shkurt, 2020
Kliko per me shume »
SHITET VILE 2 Kateshe NE RRUGEN 5 MAJI.Tirane 2 Nëntor, 2019

SHITET VILE 2 Kateshe NE RRUGEN 5 MAJI.Tirane 171000 RRUGA 5 MAJI TIRANE

 • 200 m2
 • 0682770111
 • 2 Nëntor, 2019
Kliko per me shume »
Tirane, shes Vile 3+1+A+BLK 300 m 450.000 Euro 19 Shtator, 2019

Tirane, shes Vile 3+1+A+BLK 300 m 450.000 Euro 450000 Tirane

 • 300 m2
 • 0694030502
 • 19 Shtator, 2019
Kliko per me shume »
Vile +9 fotografi te tjera.

Vile Koder Kashar

 • 1019 m2
 • +355 69 832 1790
 • 27 Korrik, 2019
Kliko per me shume »
vile 24 Korrik, 2019

vile 120000 Tirane

 • 150 m2
 • 0694030502
 • 24 Korrik, 2019
Kliko per me shume »
Vile 11 Janar, 2019

Vile 1000000 Tirane

 • 526 m2
 • 0694266788
 • 11 Janar, 2019
Kliko per me shume »
Vile 21 Dhjetor, 2018

Vile 2000 Petrele

 • 380 m2
 • 0672053361
 • 25 Mars, 2015
Kliko per me shume »
Vile 21 Dhjetor, 2018

Vile 1000 Rr. Myslym Keta

 • 300 m2
 • 0672053361
 • 31 Mars, 2015
Kliko per me shume »
Vil 21 Dhjetor, 2018

Vil 450000 Tirane

 • 260 m2
 • +355683806382/+355694132665.
 • 3 Korrik, 2016
Kliko per me shume »
Ambiente Zyre 59m2 per vetem 78000Euro +1 fotografi te tjera.

Ambiente Zyre 59m2 per vetem 78000Euro 78000 Rr. Artan Lenja, Tirane

 • 59 m2
 • 355694328739
 • 2 Gusht, 2016
Kliko per me shume »
Vile 21 Dhjetor, 2018

Vile 250000 Tirane

 • 417 m2
 • 0692100727
 • 2 Nëntor, 2017
Kliko per me shume »
OFERTA E LEHTe< DHE E VLEFSHME le.credit.sure@gmail.com 21 Dhjetor, 2018

OFERTA E LEHTe< DHE E VLEFSHME [email protected] 1118 FRANCE

 • lyon
 • 0725850640
 • 28 Qershor, 2018
Kliko per me shume »