Jepet me qira apartament 110m2 29 Dhjetor, 2020

Jepet me qira apartament 110m2 550 Tirane

 • 1 m2
 • 0692883398
 • 29 Dhjetor, 2020
Kliko per me shume
Apartamente me qera ditore ne qender te Tiranes 23 Dhjetor, 2020

Apartamente me qera ditore ne qender te Tiranes 30 Tirane

 • 30 m2
 • 0698801181
 • 23 Dhjetor, 2020
Kliko per me shume »
Jepet me qira Apartament ne pozicion Strategjik 23 Dhjetor, 2020

Jepet me qira Apartament ne pozicion Strategjik 599 Tirane

 • 70 m2
 • 0692883398
 • 23 Dhjetor, 2020
Kliko per me shume »
Shitet apartament 2+1 23 Dhjetor, 2020

Shitet apartament 2+1 85000 Tirana

 • 83 m2
 • 0692883398
 • 23 Dhjetor, 2020
Kliko per me shume »
Tirane, shes apartament 2+1+A+BLK Kati 3, 112 m 80.000 Euro (Yzberisht) 21 Dhjetor, 2020

Tirane, shes apartament 2+1+A+BLK Kati 3, 112 m 80.000 Euro (Yzberisht) 80000 Yzberisht

 • 112 m2
 • 0694030502
 • 14 Dhjetor, 2020
Kliko per me shume »
Shiten 2 Apartament 1+1 dhe 2+1 16 Dhjetor, 2020

Shiten 2 Apartament 1+1 dhe 2+1 275000 Tirane

 • 316 m2
 • 0692883398
 • 16 Dhjetor, 2020
Kliko per me shume »
Apartamente me qera ditore qender te Tiranes 15 Dhjetor, 2020

Apartamente me qera ditore qender te Tiranes 36 Tirane

 • 30 m2
 • +355698801181
 • 15 Dhjetor, 2020
Kliko per me shume »
Shitet Apartament 2+1 15 Dhjetor, 2020

Shitet Apartament 2+1 148800 Tirane

 • 124 m2
 • 0692883398
 • 15 Dhjetor, 2020
Kliko per me shume »
Dhome me qira ditore prane Sheshit Skenderbe, Tirane 14 Dhjetor, 2020

Dhome me qira ditore prane Sheshit Skenderbe, Tirane 25 Tirane

 • 20 m2
 • +355698801181
 • 14 Dhjetor, 2020
Kliko per me shume »
Apartament 2+1 + Dyqan  14 Dhjetor, 2020

Apartament 2+1 + Dyqan 1 Tirane

 • 1 m2
 • 0692883398
 • 14 Dhjetor, 2020
Kliko per me shume »
Shtepi me qira ditore ne Tirane 13 Dhjetor, 2020

Shtepi me qira ditore ne Tirane 28 Tirane

 • 25 m2
 • 0698801181
 • 13 Dhjetor, 2020
Kliko per me shume »
 Jepet me qira njesi tregetare 12 Dhjetor, 2020

Jepet me qira njesi tregetare 2000 Tirane

 • 235 m2
 • 0692883398
 • 12 Dhjetor, 2020
Kliko per me shume »