Apartamento 1+1 USA ambasy +7 fotografi te tjera.

Apartamento 1+1 USA ambasy 109000 tirane

 • 78 m2
 • 004915209445794
 • 26 Maj, 2019
Kliko per me shume »
Okazion apartamente tek ambasada USA +10 fotografi te tjera.

Okazion apartamente tek ambasada USA 117000 TIRANE

 • 87 m2
 • 004915209445794
 • 28 Dhjetor, 2018
Kliko per me shume »
Super Apartament ne shitje 9 Tetor, 2021

Super Apartament ne shitje 147000 Tirane

 • 117 m2
 • 0692883398
 • 9 Tetor, 2021
Kliko per me shume »
Shitet shtepia 2+1+2 1 Tetor, 2021

Shitet shtepia 2+1+2 88000 euro Ne Tirane

 • 104 m�
 • 0697347326
 • 1 Tetor, 2021
Kliko per me shume »
Tirane, shes apartament 2+1+A+BLK Kati 10, 100 m 74.500 Euro (Yzberisht) 29 Shtator, 2021

Tirane, shes apartament 2+1+A+BLK Kati 10, 100 m 74.500 Euro (Yzberisht) 74500 Yzberisht

 • 100 m2
 • 0694030502
 • 29 Shtator, 2021
Kliko per me shume »
Shitet Vile luksoze 11 Shtator, 2021

Shitet Vile luksoze 950000 Tirane

 • 428 m2
 • 0692883398
 • 11 Shtator, 2021
Kliko per me shume »
Biznes. Fabrik perpunimi letres dhe paketim sheqeri per lokal 6 Shtator, 2021

Biznes. Fabrik perpunimi letres dhe paketim sheqeri per lokal 85000 Tirane

 • 170m2 m2
 • 0688773876
 • 6 Shtator, 2021
Kliko per me shume »
Tirane, shes apartament 2+1+A+BLK 99 m 70.000 Euro (Yzberisht) 2 Shtator, 2021

Tirane, shes apartament 2+1+A+BLK 99 m 70.000 Euro (Yzberisht) 70000 Yzberisht

 • 99 m2
 • 0694030502
 • 2 Shtator, 2021
Kliko per me shume »
Truall 20 Gusht, 2021

Truall 1121000 Farke, Prane TEG

 • 11800 m2
 • 0692265301
 • 20 Gusht, 2021
Kliko per me shume »
Ofert pr Apple iPhone / Samsung Galaxy dhe shum m tepr. 18 Gusht, 2021

Ofert pr Apple iPhone / Samsung Galaxy dhe shum m tepr. 800 Tirana

 • Tirana
 • +198364686
 • 18 Gusht, 2021
Kliko per me shume »
Ofert urgjente e huas pr biznes dhe prdorim personal 11 Gusht, 2021

Ofert urgjente e huas pr biznes dhe prdorim personal 100000 Tirana

 • Tirana
 • 917458095182
 • 11 Gusht, 2021
Kliko per me shume »
Ambient tregtar 9 Gusht, 2021

Ambient tregtar 45000 Tirane

 • 30 m2
 • 0692372153
 • 9 Gusht, 2021
Kliko per me shume »