Apartament 1+1 pr shitje n Durrs +6 fotografi te tjera.

Apartament 1+1 pr shitje n Durrs 42000 Pista Kosova

 • 63.6 m2
 • 0676666765
 • 14 Qershor, 2019
Kliko per me shume »
Apartament-Rezidenca Magnet 21 Dhjetor, 2018

Apartament-Rezidenca Magnet 799 m2 Kontakt Shpk -Magnet, ish Klubi PartizaniApartament 3+1 me sip�rfaqe prej 130,5m². Ideal per ato q� kane nevoje p�r m� shum� komoditet. I orientuar nga jugu dhe me ndricim optimal ne cdo dhom�.

 • 119 m2
 • 0675267094
 • 29 Korrik, 2016
Kliko per me shume »
Tirane, shes bar-kafe i kompletuar, 170 m2 210.000 Euro (Pallati me Shigjeta) 21 Dhjetor, 2018

Tirane, shes bar-kafe i kompletuar, 170 m2 210.000 Euro (Pallati me Shigjeta) 210000 pallati me shigjeta

 • 170 m2
 • 0694030502
 • 20 Shkurt, 2018
Kliko per me shume »
Apartament 2+1 +2 fotografi te tjera.

Apartament 2+1 67020 Ne hyrje te Shkodres, te Bexhisteni, Rruga e pazarit, Shkoder

 • 133 m2
 • +355 66 66 66 765
 • 29 Korrik, 2016
Kliko per me shume »
Apartament 2+1 22 Mars, 2016

Apartament 2+1 36200 Xhabije

 • 65 m2
 • +355 66 66 66 765
 • 22 Mars, 2016
Kliko per me shume »