Vilë 3-katëshe në shitje në Velipojë +3 fotografi të tjera.

Vilë 3-katëshe në shitje në Velipojë 200000 SHKODER

 • 700 m2
 • 0676666765
 • 3 Maj, 2018
Kliko për më shumë
Shtepi +4 fotografi të tjera.

Shtepi 77000 Korce

 • 350 m2
 • 0676223379
 • 2 Maj, 2018
Kliko për më shumë »
shtepi private 2 kateshe 2+1 +5 fotografi të tjera.

shtepi private 2 kateshe 2+1 110.000 shkoder

 • 250 m2
 • 0692325889
 • 23 Prill, 2018
Kliko për më shumë »
Okazion!!! Shtëpi private 2+1 në shitje tek Ura Dervishbeg +9 fotografi të tjera.

Okazion!!! Shtëpi private 2+1 në shitje tek Ura Dervishbeg 60000 SHKODER

 • 130 m2
 • 0676666765
 • 23 Prill, 2018
Kliko për më shumë »
Shitet shtepi private 2 kateshe + 5000m2 toke. 20 Prill, 2018

Shitet shtepi private 2 kateshe + 5000m2 toke. 93000 Shkoder

 • 5000 m2
 • 0692883398
 • 20 Prill, 2018
Kliko për më shumë »
22 viteve të shërbimit të kreditit marrëveshje dhe të financimit 19 Prill, 2018

22 viteve të shërbimit të kreditit marrëveshje dhe të financimit 1000000 Sarandë

 • Unu mundësi
 • 0033786022619
 • 19 Prill, 2018
Kliko për më shumë »
Shtepi private +1 fotografi të tjera.

Shtepi private 25000€ Gjirokaster

 • 1300 metra katror
 • +306973007887
 • 16 Prill, 2018
Kliko për më shumë »
shtepi 12 Prill, 2018

shtepi 90.000 durres kenet

 • 180 m2
 • 00306975023401
 • 12 Prill, 2018
Kliko për më shumë »
Ofron kredi të shpejtë dhe të besueshëm 11 Prill, 2018

Ofron kredi të shpejtë dhe të besueshëm 10000 Berane

 • Unu mundësi
 • 0786 022 619
 • 11 Prill, 2018
Kliko për më shumë »
Shtepi 8 Prill, 2018

Shtepi I diskutueshem Portez,Fier

 • 170 m2
 • 0694520733
 • 8 Prill, 2018
Kliko për më shumë »
Shtepi 8 Prill, 2018

Shtepi I diskutueshem Portez

 • 170m2 m2
 • 0694520733
 • 8 Prill, 2018
Kliko për më shumë »
Shitet Super Objekti Per Biznese bashk Me Rezervuarin E Peshkut Prej 2 Hektare Super Cmim okazion +9 fotografi të tjera.

Shitet Super Objekti Per Biznese bashk Me Rezervuarin E Peshkut Prej 2 Hektare Super Cmim okazion 210000 Elbasan (Fshati Kuqan)

 • 20 000
 • +355 68 46 30 725
 • 7 Prill, 2018
Kliko për më shumë »