Shtepi Private +26 fotografi të tjera.

Shtepi Private 130000 Vlore

 • 305 metra katror
 • 069 526-1413
 • 27 Tetor, 2014
Kliko për më shumë »
Shtepi/Vile 3 Katshe +1 fotografi të tjera.

Shtepi/Vile 3 Katshe 159.000,00 Durres, rruga Martin Camaj(rruga unazes)

 • 700m m2
 • 00393297118688
 • 17 Korrik, 2017
Kliko për më shumë »
Shtëpi private njëkatëshe në shitje +6 fotografi të tjera.

Shtëpi private njëkatëshe në shitje 1 SHKODER

 • 70 m2
 • 0676666765
 • 17 Shkurt, 2018
Kliko për më shumë »
E vërtetë dëshmia e kredisë 16 Shkurt, 2018

E vërtetë dëshmia e kredisë 30000 Xarrë

 • Oferta e kredisë në 48h
 • 0666671066
 • 16 Shkurt, 2018
Kliko për më shumë »
Shtepi 16 Shkurt, 2018

Shtepi 110000 Durres

 • 117 m2
 • 0696203563
 • 16 Shkurt, 2018
Kliko për më shumë »
Shitet toka dhe shtepia 14 Shkurt, 2018

Shitet toka dhe shtepia €25 m2 Fushe-kruje

 • 7000m2toke +500m2 trull
 • 0685315885
 • 14 Shkurt, 2018
Kliko për më shumë »
Shtepi (truall) 11 Shkurt, 2018

Shtepi (truall) Me marveshje Ciflig ( korce)

 • 1000m2
 • 0692027070 ose 0676348030
 • 11 Shkurt, 2018
Kliko për më shumë »
Shtëpi private 11 Shkurt, 2018

Shtëpi private 44.000 Vlorë, lagja 15 tetori

 • 400m2 m2
 • 0039380144700
 • 11 Shkurt, 2018
Kliko për më shumë »
Shtepi 10 Shkurt, 2018

Shtepi 87000 Gjilan

 • 300 metra katror
 • 0033652706922
 • 10 Shkurt, 2018
Kliko për më shumë »
Hyrje 2+1 në shitje te ura Dervishbeg +7 fotografi të tjera.

Hyrje 2+1 në shitje te ura Dervishbeg 70000 SHKODER

 • 130 m2
 • 0676666765
 • 9 Shkurt, 2018
Kliko për më shumë »
Shtepi ne shitje 8 Shkurt, 2018

Shtepi ne shitje 110000 Ne durres ne lagjen iliria shume prane detit

 • 117 m2
 • 0696203563
 • 8 Shkurt, 2018
Kliko për më shumë »
Shtepi +6 fotografi të tjera.

Shtepi 55000 Korce

 • 90 m2
 • 0676223379
 • 7 Shkurt, 2018
Kliko për më shumë »