Shtepi private 2+1 me qera, shkoder 6 Tetor, 2021

Shtepi private 2+1 me qera, shkoder 250 SHKODER

 • 120 m2
 • 0676666765
 • 6 Tetor, 2021
Kliko per me shume »
Shtepi private me qera, shkoder 17 Shtator, 2021

Shtepi private me qera, shkoder 1200 SHKODER

 • 508 m2
 • 0676666765
 • 17 Shtator, 2021
Kliko per me shume »
Biznes. Fabrik perpunimi letres dhe paketim sheqeri per lokal 6 Shtator, 2021

Biznes. Fabrik perpunimi letres dhe paketim sheqeri per lokal 85000 Tirane

 • 170m2 m2
 • 0688773876
 • 6 Shtator, 2021
Kliko per me shume »
shtepi 3+1 me qira n shkoder 19 Gusht, 2021

shtepi 3+1 me qira n shkoder 200 Shkoder

 • 100 m2
 • 0676666765
 • 19 Gusht, 2021
Kliko per me shume »
Jepet me qira shtepi private 2+1 kati 2 24 Korrik, 2021

Jepet me qira shtepi private 2+1 kati 2 205 Shkoder

 • 1 m2
 • 067 351 4420
 • 24 Korrik, 2021
Kliko per me shume »
Vil 4-katshe me qira n Shkoder 20 Korrik, 2021

Vil 4-katshe me qira n Shkoder 1200 Shkoder

 • 508 m2
 • 0676666765
 • 20 Korrik, 2021
Kliko per me shume »
Jepet me qira kati 1 i nje shtepie private 2+1 30 Qershor, 2021

Jepet me qira kati 1 i nje shtepie private 2+1 1 Shkoder

 • 122 m2
 • 067 351 4420
 • 30 Qershor, 2021
Kliko per me shume »
Jepet me qira kati 2 i nje shtepie private 2+1 17 Qershor, 2021

Jepet me qira kati 2 i nje shtepie private 2+1 122 Shkoder

 • 1 m2
 • 067 351 4420
 • 17 Qershor, 2021
Kliko per me shume »
Shtepi 10 Maj, 2021

Shtepi - Durres

 • 80 m2
 • 0683667888
 • 19 Shkurt, 2021
Kliko per me shume »
Shtepi me qera ditore ne qender te Tiranes 5 Maj, 2021

Shtepi me qera ditore ne qender te Tiranes 40 Tirane

 • 30 m2
 • 0698801181
 • 5 Maj, 2021
Kliko per me shume »
Shtepi me qira ditore ne qender te Tiranes 25 Prill, 2021

Shtepi me qira ditore ne qender te Tiranes 40 Tirane

 • 30 m2
 • 0698801181
 • 25 Prill, 2021
Kliko per me shume »