Vilë me qira te Truma e Dugajëve të Reja +14 fotografi të tjera.

Vilë me qira te Truma e Dugajëve të Reja 900 SHKODER

 • 300 m2
 • 0676666765
 • 16 Korrik, 2018
Kliko për më shumë »
Shitet vile private 3 kateshe Super okazion!! 21 Maj, 2018

Shitet vile private 3 kateshe Super okazion!! 90000 Shkoder

 • 800 m2
 • 0692883398
 • 21 Maj, 2018
Kliko për më shumë »
Vilë pushimi me qira në Velipojë +7 fotografi të tjera.

Vilë pushimi me qira në Velipojë 1 SHKODER

 • 170 m2
 • 0676666765
 • 1 Maj, 2018
Kliko për më shumë »
Shitet kati i 3 i nje vile. 22 Shkurt, 2018

Shitet kati i 3 i nje vile. 75000 Shkoder

 • 200 m2
 • 0692883398
 • 22 Shkurt, 2018
Kliko për më shumë »
Shitet vile private 3 kateshe Okazion! 1 Shkurt, 2018

Shitet vile private 3 kateshe Okazion! 127000 Shkoder

 • 633 m2
 • 0692883398
 • 2 Shkurt, 2018
Kliko për më shumë »
Shitet kati i 3 dhe garazhi i nje vile private. 30 Janar, 2018

Shitet kati i 3 dhe garazhi i nje vile private. 120000 Shkoder

 • 165 m2
 • 0692883398
 • 30 Janar, 2018
Kliko për më shumë »
Vile +1 fotografi të tjera.

Vile 110.000 Shkoder Grud e re

 • 480 meter
 • 0683137105
 • 30 Prill, 2017
Kliko për më shumë »
Shitet super vile e ndodhur ne L.Dergut 24 Dhjetor, 2017

Shitet super vile e ndodhur ne L.Dergut 349000 Shkoder

 • 520 m2
 • 0692883398
 • 24 Dhjetor, 2017
Kliko për më shumë »
Jepet me qira kati i dyte i nje vile private 17 Nëntor, 2017

Jepet me qira kati i dyte i nje vile private 165 Shkoder

 • 120 m2
 • 0692883398
 • 17 Nëntor, 2017
Kliko për më shumë »
Vilë 2-katëshe me qira në G'juhadol +6 fotografi të tjera.

Vilë 2-katëshe me qira në G'juhadol 900 SHKODER

 • 340 m2
 • 0666666765
 • 14 Nëntor, 2017
Kliko për më shumë »
Vilë 3+1 në shitje 530 €/m² +10 fotografi të tjera.

Vilë 3+1 në shitje 530 €/m² 228000 SHKODER

 • 430 m2
 • 0666666765
 • 13 Tetor, 2017
Kliko për më shumë »
Jepet me qera vile 2 kate sip 180 m2 6 Shtator, 2017

Jepet me qera vile 2 kate sip 180 m2 350 Afer pedonales

 • 180 m2
 • 0682052992 0683216168
 • 6 Shtator, 2017
Kliko për më shumë »