Apartament 1+1 me qira te ish-50 lekëshi +5 fotografi të tjera.

Apartament 1+1 me qira te ish-50 lekëshi 113 SHKODER

  • 60 m2
  • 0676666765
  • 7 Mars, 2018
Kliko për më shumë
Jepet me qira objekt sip 120m2 dhe 80m2 pjesa jashte e mbuluar 4 Mars, 2018

Jepet me qira objekt sip 120m2 dhe 80m2 pjesa jashte e mbuluar 370 Shkoder

  • 200 m2
  • 0692883398
  • 4 Mars, 2018
Kliko për më shumë »
Shtëpi private 2+1 me qira +9 fotografi të tjera.

Shtëpi private 2+1 me qira 227 SHKODER

  • 140 m2
  • 0676666765
  • 27 Shkurt, 2018
Kliko për më shumë »
Shtëpi private dy-katëshe me qira +7 fotografi të tjera.

Shtëpi private dy-katëshe me qira 600 SHKODER

  • 200 m2
  • 0676666765
  • 22 Shkurt, 2018
Kliko për më shumë »
Jepet me QERA shtepia PRIVATE 1+1! 22 Shkurt, 2018

Jepet me QERA shtepia PRIVATE 1+1! 150 Shkoder

  • 65 m2
  • 0692883398
  • 22 Shkurt, 2018
Kliko për më shumë »
Shtëpi private 2+1 me qira në rrugën +5 fotografi të tjera.

Shtëpi private 2+1 me qira në rrugën "Hysej" 187 SHKODER

  • 100 m2
  • 0676666765
  • 13 Shkurt, 2018
Kliko për më shumë »
Shtëpi private 1+1 me qira +7 fotografi të tjera.

Shtëpi private 1+1 me qira 150 SHKODER

  • 60 m2
  • 0676666765
  • 20 Janar, 2018
Kliko për më shumë »
Shtëpi private 2+1 me qira +14 fotografi të tjera.

Shtëpi private 2+1 me qira 149 SHKODER

  • 90 m2
  • 0676666765
  • 16 Janar, 2018
Kliko për më shumë »
Shtëpi private 1+1 me qira +8 fotografi të tjera.

Shtëpi private 1+1 me qira 112 SHKODER

  • 51 m2
  • 0676666765
  • 12 Janar, 2018
Kliko për më shumë »
Jepet me qira shtepi private sip 80m2. 23 Dhjetor, 2017

Jepet me qira shtepi private sip 80m2. 190 Shkoder

  • 80 m2
  • 0692883398
  • 23 Dhjetor, 2017
Kliko për më shumë »
Jepet me qira shtepi 2+1 private ne Shkoder 26 Nëntor, 2017

Jepet me qira shtepi 2+1 private ne Shkoder 110 Shkoder

  • 68 m2
  • 0692883398
  • 26 Nëntor, 2017
Kliko për më shumë »
Jepet me qira shtepi private sip 80m2 17 Nëntor, 2017

Jepet me qira shtepi private sip 80m2 185 Shkoder

  • 80 m2
  • 0692883398
  • 17 Nëntor, 2017
Kliko për më shumë »