Jepet me qira kati 2 i nje shtepia private 1+1 22 Maj, 2018

Jepet me qira kati 2 i nje shtepia private 1+1 120 Shkoder

 • 55 m2
 • 0692883398
 • 22 Maj, 2018
Kliko për më shumë »
Jepet me qira shtepi private 1+1. 19 Prill, 2018

Jepet me qira shtepi private 1+1. 130 Shkoder

 • 70 m2
 • 0692883398
 • 19 Prill, 2018
Kliko për më shumë »
Vilë tri-katëshe me qira te rruga +8 fotografi të tjera.

Vilë tri-katëshe me qira te rruga "Hysej" 600 SHKODER

 • 450 m2
 • 0676666765
 • 7 Prill, 2018
Kliko për më shumë »
Shtëpi me qira te Dugajët e reja +4 fotografi të tjera.

Shtëpi me qira te Dugajët e reja 123 SHKODER

 • 60 m2
 • 0676666765
 • 23 Mars, 2018
Kliko për më shumë »
Shtëpi 2+1 me qira te Gjykata +5 fotografi të tjera.

Shtëpi 2+1 me qira te Gjykata 190 SHKODER

 • 120 m2
 • 0676666765
 • 13 Mars, 2018
Kliko për më shumë »
Shitet ose jepet me qira. 7 Mars, 2018

Shitet ose jepet me qira. 125000 Shkoder

 • 106 m2
 • 0692883398
 • 7 Mars, 2018
Kliko për më shumë »
Apartament 1+1 me qira te ish-50 lekëshi +5 fotografi të tjera.

Apartament 1+1 me qira te ish-50 lekëshi 113 SHKODER

 • 60 m2
 • 0676666765
 • 7 Mars, 2018
Kliko për më shumë »
Jepet me qira objekt sip 120m2 dhe 80m2 pjesa jashte e mbuluar 4 Mars, 2018

Jepet me qira objekt sip 120m2 dhe 80m2 pjesa jashte e mbuluar 370 Shkoder

 • 200 m2
 • 0692883398
 • 4 Mars, 2018
Kliko për më shumë »
Shtëpi private 2+1 me qira +9 fotografi të tjera.

Shtëpi private 2+1 me qira 227 SHKODER

 • 140 m2
 • 0676666765
 • 27 Shkurt, 2018
Kliko për më shumë »
Shtëpi private dy-katëshe me qira +7 fotografi të tjera.

Shtëpi private dy-katëshe me qira 600 SHKODER

 • 200 m2
 • 0676666765
 • 22 Shkurt, 2018
Kliko për më shumë »
Jepet me QERA shtepia PRIVATE 1+1! 22 Shkurt, 2018

Jepet me QERA shtepia PRIVATE 1+1! 150 Shkoder

 • 65 m2
 • 0692883398
 • 22 Shkurt, 2018
Kliko për më shumë »
Shtëpi private 2+1 me qira në rrugën +5 fotografi të tjera.

Shtëpi private 2+1 me qira në rrugën "Hysej" 187 SHKODER

 • 100 m2
 • 0676666765
 • 13 Shkurt, 2018
Kliko për më shumë »