Ambient me qira te shkolla Teknologjike +3 fotografi te tjera.

Ambient me qira te shkolla Teknologjike 116 SHKODER

 • 80 m2
 • 0676666765
 • 21 Mars, 2018
Kliko per me shume »
Bar dhe hotel tek 21 Dhjetor, 2018

Bar dhe hotel tek "Instituti" 1500 SHKODER

 • 169 m2
 • 0676666765
 • 11 Gusht, 2018
Kliko per me shume »
Hyrje 2+1 me qira te Kolegji Turk +7 fotografi te tjera.

Hyrje 2+1 me qira te Kolegji Turk 160 SHKODER

 • 100 m2
 • 0676666765
 • 22 Gusht, 2018
Kliko per me shume »
Hyrje 2+1 me qira, te Kolegji Turk +7 fotografi te tjera.

Hyrje 2+1 me qira, te Kolegji Turk 160 SHKODER

 • 100 m2
 • 0676666765
 • 8 Nëntor, 2018
Kliko per me shume »