Dyqan me qira në qendër të Shkodrës +6 fotografi të tjera.

Dyqan me qira në qendër të Shkodrës 375 SHKODER

 • 54 m2
 • 0676666765
 • 6 Shkurt, 2018
Kliko për më shumë
Jepen me qira 3 dyqane me sip 26m2 dhe 30m2 31 Janar, 2018

Jepen me qira 3 dyqane me sip 26m2 dhe 30m2 260 Shkoder

 • 30 m2
 • 0692883398
 • 31 Janar, 2018
Kliko për më shumë »
Dyqan me qira në Parrucë +5 fotografi të tjera.

Dyqan me qira në Parrucë 1 SHKODER

 • 32 m2
 • 0676666765
 • 29 Janar, 2018
Kliko për më shumë »
Dyqan me qira në pedonale +7 fotografi të tjera.

Dyqan me qira në pedonale 375 SHKODER

 • 90 m2
 • 0676666765
 • 27 Janar, 2018
Kliko për më shumë »
Dy kapanone me qira në Kodhel +4 fotografi të tjera.

Dy kapanone me qira në Kodhel 600 SHKODER

 • 700 m2
 • 0676666765
 • 23 Janar, 2018
Kliko për më shumë »
Dyqan me qira te Piano bar +2 fotografi të tjera.

Dyqan me qira te Piano bar 223 SHKODER

 • 63 m2
 • 0676666765
 • 15 Janar, 2018
Kliko për më shumë »
Dyqan me qira përballë kinemasë +7 fotografi të tjera.

Dyqan me qira përballë kinemasë 300 SHKODER

 • 73 m2
 • 0676666765
 • 8 Janar, 2018
Kliko për më shumë »
Jepen me qira dyqane sip 47m2. 23 Dhjetor, 2017

Jepen me qira dyqane sip 47m2. 140 Shkoder

 • 47 m2
 • 0692883398
 • 23 Dhjetor, 2017
Kliko për më shumë »
Dyqan në shitje në Perash 1000 €/m² +4 fotografi të tjera.

Dyqan në shitje në Perash 1000 €/m² 54000 SHKODER

 • 54 m2
 • 0673108008
 • 19 Dhjetor, 2017
Kliko për më shumë »
Dyqan me qira në qendër të Shkodrës +4 fotografi të tjera.

Dyqan me qira në qendër të Shkodrës 1100 SHKODER

 • 126 m2
 • 0673108008
 • 16 Dhjetor, 2017
Kliko për më shumë »
Dyqan me qira në qendër të Shkodrës +9 fotografi të tjera.

Dyqan me qira në qendër të Shkodrës Shkoder SHKODER

 • 100 m2
 • 0673108008
 • 12 Dhjetor, 2017
Kliko për më shumë »