Zyra dhe ambiente sherbimi me qera +9 fotografi te tjera.

Zyra dhe ambiente sherbimi me qera 255 Rruga Kardinal Mikel Koliqi, dugajt e reja, Shkoder

 • 195 m2
 • +355 66 66 66 765
 • 19 Tetor, 2016
Kliko per me shume »
Dyqan me qera +3 fotografi te tjera.

Dyqan me qera 222 Rruga Kole Idromeno, pedonale, Shkoder

 • 40 m2
 • +355666666765
 • 2 Shkurt, 2017
Kliko per me shume »
Dyqan me qera +4 fotografi te tjera.

Dyqan me qera 185 Rruga Besnik Sykja, Ura Dervishbneg, Shkoder

 • 25 m2
 • +355666666765
 • 21 Mars, 2017
Kliko per me shume »
Dyqan me qera +4 fotografi te tjera.

Dyqan me qera 185 Shkoder, rruga Shtjefen Gjecovi, ne krah te kinemase Millennium

 • 47 m2
 • +355666666765
 • 8 Prill, 2017
Kliko per me shume »
Dyqan/Lokal me qera +6 fotografi te tjera.

Dyqan/Lokal me qera 222 Shkoder, rruga Kardinal Mikel Koliqi, ne krah te gjimnazit "Jordan Misja"

 • 68 m2
 • 0666666765
 • 3 Qershor, 2017
Kliko per me shume »
3 dyqane me qira, SHKODER +3 fotografi te tjera.

3 dyqane me qira, SHKODER 267 PERASH, SHKODER

 • 80 m2
 • 0666666765
 • 1 Korrik, 2017
Kliko per me shume »
DYQAN ME QIRA NE SHKODER +3 fotografi te tjera.

DYQAN ME QIRA NE SHKODER Shkoder SHKODER, PERASH

 • 27 m2
 • 0666666765
 • 5 Korrik, 2017
Kliko per me shume »
DYQAN NE SHITJE +2 fotografi te tjera.

DYQAN NE SHITJE 226 shkoder

 • 40 m2
 • 0666666765
 • 20 Korrik, 2017
Kliko per me shume »
Dyqan me qira 39 m2 +8 fotografi te tjera.

Dyqan me qira 39 m2 200 SHKODER

 • 39 m2
 • 0666666765
 • 14 Tetor, 2017
Kliko per me shume »
Dyqan me qira n pedonale +6 fotografi te tjera.

Dyqan me qira n pedonale 220 SHKODER

 • 40 m2
 • 0666666765
 • 28 Tetor, 2017
Kliko per me shume »
Dyqan me qira n qendr t Shkodrs +4 fotografi te tjera.

Dyqan me qira n qendr t Shkodrs 161 SHKODER

 • 25 m2
 • 0666666765
 • 15 Nëntor, 2017
Kliko per me shume »