Shitet Dyqan 21 Dhjetor, 2018

Shitet Dyqan 699 m2 Kontakt Shpk

 • 40m2 m2
 • 0675267094
 • 4 Korrik, 2016
Kliko per me shume »
Zyra dhe ambiente sherbimi me qera +9 fotografi te tjera.

Zyra dhe ambiente sherbimi me qera 255 Rruga Kardinal Mikel Koliqi, dugajt e reja, Shkoder

 • 195 m2
 • +355 66 66 66 765
 • 19 Tetor, 2016
Kliko per me shume »
Dyqan + dy kate shtepi 21 Dhjetor, 2018

Dyqan + dy kate shtepi 260.000 SHKODER

 • 300 m2
 • 00393200597226
 • 28 Dhjetor, 2016
Kliko per me shume »
Dyqan me qera +3 fotografi te tjera.

Dyqan me qera 222 Rruga Kole Idromeno, pedonale, Shkoder

 • 40 m2
 • +355666666765
 • 2 Shkurt, 2017
Kliko per me shume »
Dyqan ne shitje te Ura Dervishbeg +3 fotografi te tjera.

Dyqan ne shitje te Ura Dervishbeg 52500 Rruga Daut Borici, perballe supermarket Conad

 • 35 m2
 • +355666666765
 • 25 Shkurt, 2017
Kliko per me shume »
Dyqan me qera +4 fotografi te tjera.

Dyqan me qera 185 Rruga Besnik Sykja, Ura Dervishbneg, Shkoder

 • 25 m2
 • +355666666765
 • 21 Mars, 2017
Kliko per me shume »
Dyqan ne shitje +5 fotografi te tjera.

Dyqan ne shitje 185000 Shkoder, rruga Hysen Lacej, rreth-rrotullimi i Dobracit

 • 148 m2
 • +355666666765
 • 7 Prill, 2017
Kliko per me shume »
Dyqan ne shitje +2 fotografi te tjera.

Dyqan ne shitje 21000 Shkoder, te Kisha e Madhe

 • 21 m2
 • +355666666765
 • 12 Prill, 2017
Kliko per me shume »
Dyqan ne shitje +5 fotografi te tjera.

Dyqan ne shitje 41000 Shkoder, rruga Gerej, ne krah te Kishes se Madhe

 • 41 m2
 • 0666666765
 • 18 Prill, 2017
Kliko per me shume »
Dyqan/Lokal me qera +6 fotografi te tjera.

Dyqan/Lokal me qera 222 Shkoder, rruga Kardinal Mikel Koliqi, ne krah te gjimnazit "Jordan Misja"

 • 68 m2
 • 0666666765
 • 3 Qershor, 2017
Kliko per me shume »
Dyqan/Ambient biznesi ne shitje +7 fotografi te tjera.

Dyqan/Ambient biznesi ne shitje 180000 Te drejtoria e Policise, Shkoder

 • 229 m2
 • 0666666765
 • 13 Qershor, 2017
Kliko per me shume »
DYQAN NE SHITJE NE SHKODER +2 fotografi te tjera.

DYQAN NE SHITJE NE SHKODER 42000 Shkoder, Rr.Daut Borici te Ura Dervishbeg.

 • 28 m2
 • 0666666765
 • 29 Qershor, 2017
Kliko per me shume »