Apartament 1+1 me qira në Perash +7 fotografi të tjera.

Apartament 1+1 me qira në Perash 450 SHKODER

 • 114 m2
 • 0676666765
 • 9 Mars, 2018
Kliko për më shumë
Apartament 1+1 me qira në Rus +4 fotografi të tjera.

Apartament 1+1 me qira në Rus 168 SHKODER

 • 67 m2
 • 0676666765
 • 8 Mars, 2018
Kliko për më shumë »
Jepet me qira Apartament prane Grand Hotel Europa. 7 Mars, 2018

Jepet me qira Apartament prane Grand Hotel Europa. 300 Shkoder

 • 110 m2
 • 0692883398
 • 7 Mars, 2018
Kliko për më shumë »
Jepet me qira apartament 3+1 me 2 wc sip 120m2 (kati 3 banim ) 6 Mars, 2018

Jepet me qira apartament 3+1 me 2 wc sip 120m2 (kati 3 banim ) 230 Shkoder

 • 120 m2
 • 0692883398
 • 6 Mars, 2018
Kliko për më shumë »
Apartament 2+1 me qira tek Instituti +4 fotografi të tjera.

Apartament 2+1 me qira tek Instituti 188 SHKODER

 • 130 m2
 • 0676666765
 • 3 Mars, 2018
Kliko për më shumë »
Shtëpi private 2+1 me qira në Rrugë të Gjanë +5 fotografi të tjera.

Shtëpi private 2+1 me qira në Rrugë të Gjanë 227 SHKODER

 • 55 m2
 • 0676666765
 • 27 Shkurt, 2018
Kliko për më shumë »
Jepet me qira objekt sip 120m2 ndertim dhe 80m2 pjesa jashte e mbuluar. 23 Shkurt, 2018

Jepet me qira objekt sip 120m2 ndertim dhe 80m2 pjesa jashte e mbuluar. 370 Shkoder

 • 200 m2
 • 0692883398
 • 23 Shkurt, 2018
Kliko për më shumë »
Ambient me qira në Parrucë +5 fotografi të tjera.

Ambient me qira në Parrucë 160 SHKODER

 • 50 m2
 • 0676666765
 • 21 Shkurt, 2018
Kliko për më shumë »
Dyqan me qira te spitalet (për berber) +5 fotografi të tjera.

Dyqan me qira te spitalet (për berber) 1 SHKODER

 • 14 m2
 • 0676666765
 • 12 Shkurt, 2018
Kliko për më shumë »
Jepet me qira objekt me sip ndertimi mbi 700m2 2 Shkurt, 2018

Jepet me qira objekt me sip ndertimi mbi 700m2 1500 Shkoder

 • 700 m2
 • 0692883398
 • 2 Shkurt, 2018
Kliko për më shumë »
Apartament 3+1 me qira afër Dugajve të Reja +8 fotografi të tjera.

Apartament 3+1 me qira afër Dugajve të Reja 224 SHKODER

 • 122 m2
 • 0676666765
 • 19 Janar, 2018
Kliko për më shumë »