Apartament 2+1 në shitje në Sarreq +8 fotografi të tjera.

Apartament 2+1 në shitje në Sarreq 83200 SHKODER

 • 104 m2
 • 0676666765
 • 12 Shkurt, 2018
Kliko për më shumë
Ambient biznesi me qira në qendër të Shkodrës +5 fotografi të tjera.

Ambient biznesi me qira në qendër të Shkodrës 263 SHKODER

 • 80 m2
 • 0676666765
 • 7 Shkurt, 2018
Kliko për më shumë »
22 viteve të shërbimit të kreditit marrëveshje dhe të financimit 6 Shkurt, 2018

22 viteve të shërbimit të kreditit marrëveshje dhe të financimit 10000 Shkodër

 • Unu mundësi
 • 0033 786 022 619
 • 6 Shkurt, 2018
Kliko për më shumë »
Apartament 3+1 në shitje në Perash +11 fotografi të tjera.

Apartament 3+1 në shitje në Perash 45000 SHKODER

 • 72 m2
 • 0676666765
 • 5 Shkurt, 2018
Kliko për më shumë »
SHITET hyrje pallati 2+1 5 Shkurt, 2018

SHITET hyrje pallati 2+1 41200 Shkoder

 • 120 m2
 • 0692883398
 • 5 Shkurt, 2018
Kliko për më shumë »
Dyqan në shitje në krah të Kishës së Madhe +4 fotografi të tjera.

Dyqan në shitje në krah të Kishës së Madhe 41000 SHKODER

 • 41 m2
 • 0676666765
 • 2 Shkurt, 2018
Kliko për më shumë »
Shitet apartament 2+1 ne qender kati 2 30 Janar, 2018

Shitet apartament 2+1 ne qender kati 2 59500 Shkoder

 • 116 m2
 • 0692883398
 • 30 Janar, 2018
Kliko për më shumë »
Dyqan me qira në pedonale +7 fotografi të tjera.

Dyqan me qira në pedonale 375 SHKODER

 • 90 m2
 • 0676666765
 • 27 Janar, 2018
Kliko për më shumë »
Dy kapanone me qira në Kodhel +4 fotografi të tjera.

Dy kapanone me qira në Kodhel 600 SHKODER

 • 700 m2
 • 0676666765
 • 23 Janar, 2018
Kliko për më shumë »
Shtëpi private 1+1 me qira +7 fotografi të tjera.

Shtëpi private 1+1 me qira 150 SHKODER

 • 60 m2
 • 0676666765
 • 20 Janar, 2018
Kliko për më shumë »
Shtëpi private në shitje në Bogë +13 fotografi të tjera.

Shtëpi private në shitje në Bogë 78000 SHKODER

 • 300 m2
 • 0676666765
 • 18 Janar, 2018
Kliko për më shumë »
Apartament per Shitje: 18 Janar, 2018

Apartament per Shitje: 100000 don bosko

 • 128 m2
 • 0694030502
 • 18 Janar, 2018
Kliko për më shumë »