Shtepi private 1+1 e re jepet me qera ne Shkoder 21 Dhjetor, 2018

Shtepi private 1+1 e re jepet me qera ne Shkoder Cmimi i arsyeshem Shkoder

  • 55m2 m2
  • 00306996326623
  • 18 Nëntor, 2018
Kliko per me shume »
Jepen me qira 2 ambjente ne katin e dyte njeri me pamje nga rruga dhe tjetri me pamje nga koridori 21 Dhjetor, 2018

Jepen me qira 2 ambjente ne katin e dyte njeri me pamje nga rruga dhe tjetri me pamje nga koridori 96 Shkoder

  • 15 m2
  • 0692883398
  • 23 Nëntor, 2018
Kliko per me shume »