Apartament +7 fotografi të tjera.

Apartament Shkoder

 • 119 metra katror
 • 0674937100
 • 23 Tetor, 2017
Kliko për më shumë »
Jepet me qira apartament 2+1. 18 Korrik, 2018

Jepet me qira apartament 2+1. 190 Shkoder

 • 100 m2
 • 0692883398
 • 18 Korrik, 2018
Kliko për më shumë »
Shtëpi private 4+1 në shitje në Shirq +9 fotografi të tjera.

Shtëpi private 4+1 në shitje në Shirq 143000 SHKODER

 • 224 m2
 • 0676666765
 • 18 Korrik, 2018
Kliko për më shumë »
Shtëpi me tokë 12 Korrik, 2018

Shtëpi me tokë 40 000€ Shkodër Boričić i math

 • 90+60m2 dhe 4130m2 tokë
 • +38269064732
 • 12 Korrik, 2018
Kliko për më shumë »
Truall në shitje në Shirokë +5 fotografi të tjera.

Truall në shitje në Shirokë 280000 SHKODER

 • 7000 m2
 • 0676666765
 • 9 Korrik, 2018
Kliko për më shumë »
Ambient biznesi me qira në qendër të Shkodrës +3 fotografi të tjera.

Ambient biznesi me qira në qendër të Shkodrës 594 SHKODER

 • 120 m2
 • 0676666765
 • 30 Qershor, 2018
Kliko për më shumë »
 Apartament 2+1 me qira në qendër të Shkodrës +5 fotografi të tjera.

Apartament 2+1 me qira në qendër të Shkodrës 200 SHKODER

 • 60 m2
 • 0676666765
 • 27 Qershor, 2018
Kliko për më shumë »
Apartament 1+1 me qira te Spitalet +3 fotografi të tjera.

Apartament 1+1 me qira te Spitalet 120 SHKODER

 • 62 m2
 • 0676666765
 • 26 Qershor, 2018
Kliko për më shumë »
Apartament 1+1 me qira në Rrugë të Gjanë +4 fotografi të tjera.

Apartament 1+1 me qira në Rrugë të Gjanë 158 SHKODER

 • 55 m2
 • 0676666765
 • 20 Qershor, 2018
Kliko për më shumë »
Dyqan me qira pas Bibliotekës +3 fotografi të tjera.

Dyqan me qira pas Bibliotekës 158 SHKODER

 • 25 m2
 • 0676666765
 • 18 Qershor, 2018
Kliko për më shumë »
Apartament 3+1 në shitje te shkolla +5 fotografi të tjera.

Apartament 3+1 në shitje te shkolla "Ndoc Mazi" 34520 SHKODER

 • 130 m2
 • 0676666765
 • 12 Qershor, 2018
Kliko për më shumë »
shpi 12 Qershor, 2018

shpi 5000 shkoder

 • 8568 m2
 • 0695578888
 • 12 Qershor, 2018
Kliko për më shumë »