Jepet me qira Objekt Komercial 25 Shkurt, 2020

Jepet me qira Objekt Komercial 1 Shkoder

 • 70 m2
 • 0692883398
 • 25 Shkurt, 2020
Kliko per me shume »
Apartament 2+1 me qira tek Bexhisteni 6 Dhjetor, 2019

Apartament 2+1 me qira tek Bexhisteni SHKODER Shkoder

 • 120 m2
 • 0676666765
 • 6 Dhjetor, 2019
Kliko per me shume »
Ambient biznesi me qira bar dhe lojra pr fmij 13 Nëntor, 2019

Ambient biznesi me qira bar dhe lojra pr fmij SHKODER Shkoder

 • 309 m2
 • 0676666765
 • 13 Nëntor, 2019
Kliko per me shume »
Apartament me qira n qendr t qytetit +4 fotografi te tjera.

Apartament me qira n qendr t qytetit 2 Shkoder

 • 60 m2
 • 0676666765
 • 6 Shtator, 2019
Kliko per me shume »
Ambient biznesi pr shitje pran Sahatit +4 fotografi te tjera.

Ambient biznesi pr shitje pran Sahatit 300000 Shkoder

 • 300 m2
 • 0676666765
 • 30 Gusht, 2019
Kliko per me shume »
Apartament 1+1 me qira n Parruc. +4 fotografi te tjera.

Apartament 1+1 me qira n Parruc. 164 Shkoder

 • 66 m2
 • 0676666765
 • 27 Gusht, 2019
Kliko per me shume »
Vil tri-katshe me qira te shkolla Teknologjike +14 fotografi te tjera.

Vil tri-katshe me qira te shkolla Teknologjike 495 Shkoder

 • 87 m2
 • 0676666765
 • 24 Gusht, 2019
Kliko per me shume »
Apartament 2+1 me qira te Spitalet +5 fotografi te tjera.

Apartament 2+1 me qira te Spitalet 200 Shkoder

 • 87 m2
 • 676666765
 • 23 Gusht, 2019
Kliko per me shume »
Apartament 1+1 me qira n Rus +4 fotografi te tjera.

Apartament 1+1 me qira n Rus 150 Shkoder

 • 56 m2
 • +355676666765
 • 9 Gusht, 2019
Kliko per me shume »
Ambient zyre me qira prball Juridikut. +1 fotografi te tjera.

Ambient zyre me qira prball Juridikut. 450 Shkoder

 • 52 m2
 • +355676666765
 • 31 Korrik, 2019
Kliko per me shume »
Apartament 1+1 me qira, Rus +6 fotografi te tjera.

Apartament 1+1 me qira, Rus 125 Shkoder

 • 55 m2
 • 0676666765
 • 27 Korrik, 2019
Kliko per me shume »
Apartament me qera 2+1 +10 fotografi te tjera.

Apartament me qera 2+1 300 Shkoder

 • 90m m2
 • 0697922043
 • 15 Korrik, 2019
Kliko per me shume »