Ambient biznesi me qira ne rrugen ''Hysen Lacej'' 12 Janar, 2021

Ambient biznesi me qira ne rrugen ''Hysen Lacej'' 407 Shkoder

 • 148 m2
 • 0676666765
 • 12 Janar, 2021
Kliko per me shume »
Objekt biznesi me qera ne rrugen ''3 Heronjte'' 12 Janar, 2021

Objekt biznesi me qera ne rrugen ''3 Heronjte'' 162 Shkoder

 • 77 m2
 • 0676666765
 • 23 Nëntor, 2020
Kliko per me shume »
Ambient biznesi me qira bar dhe lojra pr fmij 12 Janar, 2021

Ambient biznesi me qira bar dhe lojra pr fmij SHKODER Shkoder

 • 309 m2
 • 0676666765
 • 13 Nëntor, 2019
Kliko per me shume »
Jepet me qira objekt biznesit sip 60m2 3 Tetor, 2020

Jepet me qira objekt biznesit sip 60m2 202 Shkoder

 • 60 m2
 • 0692883398
 • 3 Tetor, 2020
Kliko per me shume »
Jepet me qira ambient biznesit sip 35m2 17 Shtator, 2020

Jepet me qira ambient biznesit sip 35m2 403 Shkoder

 • 104 m2
 • 0692883398
 • 17 Shtator, 2020
Kliko per me shume »
Jepet me qira objekt biznesi 20 Gusht, 2020

Jepet me qira objekt biznesi 200 Shkoder

 • 240 m2
 • 0692883398
 • 20 Gusht, 2020
Kliko per me shume »
 Jepet me qira ambient biznesit sip 40m2 25 Korrik, 2020

Jepet me qira ambient biznesit sip 40m2 162 Shkoder

 • 40 m2
 • 0692883398
 • 25 Korrik, 2020
Kliko per me shume »
 Jepet me qira biznesi i gatshem ne qender! 23 Maj, 2020

Jepet me qira biznesi i gatshem ne qender! 1190 Shkoder

 • 320 m2
 • 0692883398
 • 23 Maj, 2020
Kliko per me shume »