Jepet me qira biznesi i gatshem ne qender! 23 Maj, 2020

Jepet me qira biznesi i gatshem ne qender! 1190 Shkoder

 • 320 m2
 • 0692883398
 • 23 Maj, 2020
Kliko per me shume »
Ambient biznesi me qira bar dhe lojra pr fmij 13 Nëntor, 2019

Ambient biznesi me qira bar dhe lojra pr fmij SHKODER Shkoder

 • 309 m2
 • 0676666765
 • 13 Nëntor, 2019
Kliko per me shume »
Ambient Biznesi pr shitje n Xhabiej +4 fotografi te tjera.

Ambient Biznesi pr shitje n Xhabiej 70000 Shkoder

 • 44 m2
 • 0676666765
 • 29 Gusht, 2019
Kliko per me shume »
Ambient biznesi pr shitje n Sarreq +4 fotografi te tjera.

Ambient biznesi pr shitje n Sarreq 185000 Shkoder

 • 70 m2
 • 0676666765
 • 27 Gusht, 2019
Kliko per me shume »
Ambient Biznesi me qira prane Kinema 13 Korrik, 2019

Ambient Biznesi me qira prane Kinema "Millennium" 245 Shkoder

 • 50 m2
 • 0676666765
 • 13 Korrik, 2019
Kliko per me shume »
Biznes pr shitje n Shirok +10 fotografi te tjera.

Biznes pr shitje n Shirok 33000 Shiroke

 • 140 m2
 • +355676666765
 • 26 Qershor, 2019
Kliko per me shume »
Biznes me qira n Shirok. +10 fotografi te tjera.

Biznes me qira n Shirok. 820 Shiroke

 • 180 m2
 • 0676666765
 • 19 Qershor, 2019
Kliko per me shume »
Ambient Biznesi me qira prane Kinema 8 Qershor, 2019

Ambient Biznesi me qira prane Kinema "Millennium" 250 Shkoder

 • 50 m2
 • 0676666765
 • 8 Qershor, 2019
Kliko per me shume »
Ambient biznesi me qira te Prek Cali +4 fotografi te tjera.

Ambient biznesi me qira te Prek Cali 280 Shkoder

 • 70 m2
 • 0676666765
 • 16 Prill, 2019
Kliko per me shume »
Ambient biznesi me qira tek ish-Dega. +3 fotografi te tjera.

Ambient biznesi me qira tek ish-Dega. 320 Shkoder

 • 45 m2
 • 0676666765
 • 19 Mars, 2019
Kliko per me shume »
Ambient biznesi n shitje te Policia +4 fotografi te tjera.

Ambient biznesi n shitje te Policia 600000 Shkoder

 • 1000 m2
 • 0676666765
 • 9 Shkurt, 2019
Kliko per me shume »