Tok n shitje n Dobra +2 fotografi te tjera.

Tok n shitje n Dobra 723472 Dobrac

 • 3000 m2
 • 0676666765
 • 8 Janar, 2019
Kliko per me shume
Shtpi private dhe truall n shitje n Melgush +4 fotografi te tjera.

Shtpi private dhe truall n shitje n Melgush 32362 Melgushe

 • 98 m2
 • 0676666765
 • 31 Dhjetor, 2018
Kliko per me shume »
Dyqane 30 Dhjetor, 2018

Dyqane 150.000 Shkoder

 • 87 m2
 • 0688386499
 • 30 Dhjetor, 2018
Kliko per me shume »
Apartament 29 Dhjetor, 2018

Apartament 30.000 Shkoder

 • 56 m2
 • +393407320028
 • 29 Dhjetor, 2018
Kliko per me shume »
Krevat 2 katesh i kombinuar ne mobilje 28 Dhjetor, 2018

Krevat 2 katesh i kombinuar ne mobilje 40.000 leke(reja) Shkoder, Naim Gjylbegu

 • -
 • 0697384319
 • 28 Dhjetor, 2018
Kliko per me shume »
Apartament 22 Dhjetor, 2018

Apartament 38.000 Shkoder ( Ba�ja �akajve )

 • 55 m katrore
 • 00393491573166
 • 22 Dhjetor, 2018
Kliko per me shume »
Vil tri-katshe n shitje te Poeria +6 fotografi te tjera.

Vil tri-katshe n shitje te Poeria 250000 Poceria, Shkoder

 • 600 m2
 • 0676666765
 • 22 Dhjetor, 2018
Kliko per me shume »