Shitet trolli 25 Ari ne Kijeve +12 fotografi të tjera.

Shitet trolli 25 Ari ne Kijeve 3000 Kijeve - Rruga e vjeter e Qabiqit

  • 2500 m2
  • + 377 45 666 765 & + 377 44 315 044
  • 9 Mars, 2018
Kliko për më shumë »
Prona per shitje 23 Mars, 2017

Prona per shitje 750000 Qendra e Shkupit ne afersi te ambasades shqiptare dhe Vizbeg

  • 580 m2
  • 0038970976194
  • 21 Mars, 2017
Kliko për më shumë »