DYQANE 13 Janar, 2018

DYQANE 500 SARANDE

 • 50 m2
 • 0682084735
 • 13 Janar, 2018
Kliko për më shumë »
Shitet Dyqan: 20 Tetor, 2017

Shitet Dyqan: 190,000 Rruga Ndre Mjeda, Tirana, Albania

 • 148 m2
 • 0694030502
 • 20 Tetor, 2017
Kliko për më shumë »
dyqan 23 Shtator, 2017

dyqan 15000 vlore,lagja 28 nentori

 • 57 metra ndertim dhe 120 metra siperfaqe totale
 • 0698988308
 • 23 Shtator, 2017
Kliko për më shumë »
dyqan 20 Gusht, 2017

dyqan 80.000€ rr.xhanfize keko varri bamit

 • 56.9m2
 • 0697762101
 • 19 Gusht, 2017
Kliko për më shumë »
dyqan 16 Gusht, 2017

dyqan 80.000€ rr.xhanfize keko varri bamit

 • 56.9m2
 • 0697762101
 • 16 Gusht, 2017
Kliko për më shumë »
Dyqan ne shitje +6 fotografi të tjera.

Dyqan ne shitje 80000 Parruce, te banjoja e vogel, mbas nderteses se Abcomit

 • 87 m2
 • 0666666765
 • 5 Gusht, 2017
Kliko për më shumë »
DYQAN ME QIRA SHKODER 18 Korrik, 2017

DYQAN ME QIRA SHKODER Shkoder Rreth-rrotullimi ne Dobrac, rruga Hysen Lacej,

 • 148 m2
 • 0666666765
 • 18 Korrik, 2017
Kliko për më shumë »
Ambient Biznesi (Dyqan) 13 Korrik, 2017

Ambient Biznesi (Dyqan) 35000 Rr. P. Budi, Komplesi Ana

 • 40 m2
 • 0675862077
 • 13 Korrik, 2017
Kliko për më shumë »
DYQAN NE SHITJE NE SHKODER 29 Qershor, 2017

DYQAN NE SHITJE NE SHKODER Shkoder Rr: Marin Bicikemi, te ( Kisha e Madhe(.

 • 21 m2
 • 0666666765
 • 28 Qershor, 2017
Kliko për më shumë »
Shitet dyqan sip 45 m2 3 Maj, 2017

Shitet dyqan sip 45 m2 35000 Rr. Marin Bicikemi

 • 45 m2
 • 0682052992 0675374190
 • 3 Maj, 2017
Kliko për më shumë »
Shitet dyqan sip 34 m2 30 Prill, 2017

Shitet dyqan sip 34 m2 68000 Rr. Fahri Ramadani

 • 34 m2
 • 0682052992 0675374190
 • 30 Prill, 2017
Kliko për më shumë »
Shitet dyqan sip 54 m2 19 Prill, 2017

Shitet dyqan sip 54 m2 54000 Rr. Bulevardi Skenderbeu

 • 54 m2
 • 0682052992 0675374190
 • 19 Prill, 2017
Kliko për më shumë »