Shitet Dyqan Rezidenca Magnet 30 Shtator, 2016

Shitet Dyqan Rezidenca Magnet 1500 Euro/ m2 Rr. Frosina Plaku,ish klubi i Partizanit !

 • 78 m2
 • 0694785781
 • 30 Shtator, 2016
Kliko për më shumë
Dhoma plazhi 25 Gusht, 2016

Dhoma plazhi 00 sarande

 • 60 m2
 • 00355692470310
 • 25 Gusht, 2016
Kliko për më shumë »
biznes 29 Prill, 2016

biznes 350000 sarande

 • 18 DENIM
 • 0697584526
 • 30 Prill, 2016
Kliko për më shumë »
APARTAMENT PER SHITJE NE SARANDE +6 fotografi të tjera.

APARTAMENT PER SHITJE NE SARANDE 30000 SARANDE

 • 83 m2 m2
 • +355 67 22 23 245
 • 28 Mars, 2016
Kliko për më shumë »
Shitet Shtepi Private 4 Shkurt, 2016

Shitet Shtepi Private 113000 542

 • 542 m2
 • +355 66 66 66 765
 • 4 Shkurt, 2016
Kliko për më shumë »
apartament 17 Dhjetor, 2015

apartament 95000..euro sarande

 • 85..dhe..75
 • 0674285207
 • 17 Dhjetor, 2015
Kliko për më shumë »
Truall 18 Mars, 2015

Truall 60000 Sarande, borsh

 • 1000 m2
 • 00306940252799
 • 18 Mars, 2015
Kliko për më shumë »
APARTAMENT 28 Shkurt, 2015

APARTAMENT 98 000 euro Sarande

 • 130 m2
 • 0692689326
 • 28 Shkurt, 2015
Kliko për më shumë »
Truall 25 Dhjetor, 2014

Truall 85000 Sarandë

 • 472 m2
 • 00355694873934
 • 25 Dhjetor, 2014
Kliko për më shumë »
Apartament buze detit 2 Dhjetor, 2014

Apartament buze detit 38.000 Sarande

 • 59 m2
 • +355693630766
 • 2 Dhjetor, 2014
Kliko për më shumë »
Apartamente 24 Nëntor, 2014

Apartamente 65.000 Sarande

 • 80 m2
 • 0692854318
 • 24 Nëntor, 2014
Kliko për më shumë »
Shtepi 23 Nëntor, 2014

Shtepi 80.000 Sarande

 • 100 m2
 • 044292634
 • 23 Nëntor, 2014
Kliko për më shumë »