Shtepi 24 Prill, 2020

Shtepi 250 milek Dures

 • 90 m2
 • 00306936271594
 • 24 Prill, 2020
Kliko per me shume »
Shtepi private ne qender te Sarandes 13 Korrik, 2019

Shtepi private ne qender te Sarandes 240000 Sarande qender

 • 110 m2
 • +355695528321
 • 13 Korrik, 2019
Kliko per me shume »
Objekt 2-katsh me qira +4 fotografi te tjera.

Objekt 2-katsh me qira 2 rruga Adem Jashari

 • 440 m2
 • 0676666765
 • 18 Qershor, 2019
Kliko per me shume »
Shtepi private 1+1 me qira, lagjja 31 Maj, 2019

Shtepi private 1+1 me qira, lagjja "3 Heronjte" 150 rruga Marie Kraja

 • 90 m2
 • 0676666765
 • 31 Maj, 2019
Kliko per me shume »
Shtpi private me qira n Rus 22 Maj, 2019

Shtpi private me qira n Rus 200 rruga Pogej

 • 180 m2
 • +355676666765
 • 22 Maj, 2019
Kliko per me shume »
Ambient biznesi pr shitje pran Sahatit +4 fotografi te tjera.

Ambient biznesi pr shitje pran Sahatit 300000 rruga Qemal Dracini

 • 300 m2
 • 0676666765
 • 17 Maj, 2019
Kliko per me shume »
Bar dhe hotel me qira tek 1 Maj, 2019

Bar dhe hotel me qira tek "Instituti" 1500 rruga Vaso Kadia

 • 169 m2
 • 0676666765
 • 1 Maj, 2019
Kliko per me shume »
Vil 3-katshe me qira te Poeria +5 fotografi te tjera.

Vil 3-katshe me qira te Poeria 600 Po�eria

 • 510 m2
 • 0676666765
 • 25 Prill, 2019
Kliko per me shume »
Shtpi private me qira n Rus 11 Mars, 2019

Shtpi private me qira n Rus 200 rruga Pogej

 • 180 m2
 • 0676666765
 • 11 Mars, 2019
Kliko per me shume »
Shtpi private me qira n Perash +4 fotografi te tjera.

Shtpi private me qira n Perash 570 Perash

 • 218 m2
 • 0676666765
 • 26 Shkurt, 2019
Kliko per me shume »
Shtpi private me qira n Rus +7 fotografi te tjera.

Shtpi private me qira n Rus 200 rruga Pogej

 • 180 m2
 • 0676666765
 • 24 Janar, 2019
Kliko per me shume »