Garsoniere pr shitje n Kune +3 fotografi te tjera.

Garsoniere pr shitje n Kune 20000 Kune

 • 42 m2
 • 0676666765
 • 11 Maj, 2019
Kliko per me shume »
Ne ofrojm hua, financim dhe investime 9 Maj, 2019

Ne ofrojm hua, financim dhe investime 10000 Ne ofrojm� hua, financim dhe investime

 • opole
 • 0788317432
 • 9 Maj, 2019
Kliko per me shume »
Garsoniere n shitje n Kune +4 fotografi te tjera.

Garsoniere n shitje n Kune 20000 Kune

 • 42 m2
 • 0676666765
 • 27 Prill, 2019
Kliko per me shume »
Truall ne shitje ne rrugen 20 Prill, 2019

Truall ne shitje ne rrugen "Pogej" 65000 rruga Pogej

 • 243 m2
 • 0676666765
 • 20 Prill, 2019
Kliko per me shume »
Godin me qira n Rus 27 Mars, 2019

Godin me qira n Rus 1 rruga Hysen Lacej

 • 300 m2
 • 0676666765
 • 27 Mars, 2019
Kliko per me shume »
Apple iPhone XS 64GB = 400 EUR ,iPhone XS Max 64GB = 430 EUR ,iPhone X 64GB = 300 EUR,Apple iPhone XR 64GB = 350 Euro Whatsapp Chat : +27837724253 18 Mars, 2019

Apple iPhone XS 64GB = 400 EUR ,iPhone XS Max 64GB = 430 EUR ,iPhone X 64GB = 300 EUR,Apple iPhone XR 64GB = 350 Euro Whatsapp Chat : +27837724253 300 Apple iPhone XS 64GB = 400 EUR ,iPhone XS Max 64GB = 430 EUR

 • UK
 • +27837724253
 • 18 Mars, 2019
Kliko per me shume »
OKAZION: Parking n shitje +3 fotografi te tjera.

OKAZION: Parking n shitje 595000 rruga Hasan Riza Pasha

 • 450 m2
 • 0676666765
 • 1 Mars, 2019
Kliko per me shume »
Garsoniere me qira n Rrug t Gjan +3 fotografi te tjera.

Garsoniere me qira n Rrug t Gjan 81 Bulevardi Bujar Bishanaku

 • 38 m2
 • 0676666765
 • 29 Dhjetor, 2018
Kliko per me shume »