tok truall 5 Tetor, 2016

tok truall 25 Cerme sektor Terbuf

  • 460 m2
  • 00355674529983 dhe 00306949006526
  • 5 Tetor, 2016
Kliko për më shumë »
Objekt me qera +1 fotografi të tjera.

Objekt me qera 1 Zhame - Lushnje

  • 1300 m2
  • 069 206 1708
  • 9 Shtator, 2016
Kliko për më shumë »
are 18 Gusht, 2015

are 30 Rrogozhine

  • 1300 m2
  • 0688451704
  • 16 Gusht, 2015
Kliko për më shumë »