Shtepi (truall) 21 Dhjetor, 2018

Shtepi (truall) Me marveshje Ciflig ( korce)

 • 1000m2
 • 0692027070 ose 0676348030
 • 11 Shkurt, 2018
Kliko per me shume
Jepet me qira objekt biznesi i ndodhur L.Rus prane Markates 21 Dhjetor, 2018

Jepet me qira objekt biznesi i ndodhur L.Rus prane Markates 150 Shkoder

 • 50 m2
 • 0692883398
 • 14 Shkurt, 2018
Kliko per me shume »
Jepet me qira super apartament 3+1 me 2 wc 21 Dhjetor, 2018

Jepet me qira super apartament 3+1 me 2 wc 299 Shkoder

 • 115 m2
 • 0692883398
 • 26 Shkurt, 2018
Kliko per me shume »
Jepet me qira objekt sip 120m2 dhe 80m2 pjesa jashte e mbuluar 21 Dhjetor, 2018

Jepet me qira objekt sip 120m2 dhe 80m2 pjesa jashte e mbuluar 370 Shkoder

 • 200 m2
 • 0692883398
 • 4 Mars, 2018
Kliko per me shume »
Jepet me qira apartament 3+1 me 2 wc sip 120m2 (kati 3 banim ) 21 Dhjetor, 2018

Jepet me qira apartament 3+1 me 2 wc sip 120m2 (kati 3 banim ) 230 Shkoder

 • 120 m2
 • 0692883398
 • 6 Mars, 2018
Kliko per me shume »
Shitet ose jepet me qira. 21 Dhjetor, 2018

Shitet ose jepet me qira. 125000 Shkoder

 • 106 m2
 • 0692883398
 • 7 Mars, 2018
Kliko per me shume »
Jepet me qira shtepi private 1+1. 21 Dhjetor, 2018

Jepet me qira shtepi private 1+1. 130 Shkoder

 • 70 m2
 • 0692883398
 • 19 Prill, 2018
Kliko per me shume »
Jepet me qira Apartament i ndodhur ne L.Parruce. 21 Dhjetor, 2018

Jepet me qira Apartament i ndodhur ne L.Parruce. 195 Shkoder

 • 65 m2
 • 0692883398
 • 22 Mars, 2018
Kliko per me shume »
Jepet me qira apartament 1+1 sip 70m2  Apa 21 Dhjetor, 2018

Jepet me qira apartament 1+1 sip 70m2 Apa 249 Shkoder

 • 70 m2
 • 0692883398
 • 31 Mars, 2018
Kliko per me shume »
Dyqan 45m2, Vollga Durres +1 fotografi te tjera.

Dyqan 45m2, Vollga Durres 43000 Durres

 • 45 m2
 • +355674000105
 • 21 Prill, 2018
Kliko per me shume »
Ambient biznesi me qera +1 fotografi te tjera.

Ambient biznesi me qera Me marreveshje Durres perball galaktikut

 • 114 metra katror
 • +355672388908
 • 22 Prill, 2018
Kliko per me shume »
Tirane, jap me qera apartament 2+1+A+BLK Kati 3, 180 m2 1.200 Euro (Bllok) 21 Dhjetor, 2018

Tirane, jap me qera apartament 2+1+A+BLK Kati 3, 180 m2 1.200 Euro (Bllok) 1200 Bllok

 • 180 m2
 • 0694030502
 • 23 Prill, 2018
Kliko per me shume »