Jepet me qira apartament 2+1 me 2 wc 21 Dhjetor, 2018

Jepet me qira apartament 2+1 me 2 wc 500 Shkoder

 • 120 m2
 • 0692883398
 • 16 Dhjetor, 2017
Kliko per me shume
Ambjent zyre 21 Dhjetor, 2018

Ambjent zyre 300 Durres

 • 100 m2
 • 0694620489
 • 16 Janar, 2018
Kliko per me shume »
Vile 3 kateshe 21 Dhjetor, 2018

Vile 3 kateshe 120,000 Lushnje

 • 350m2 m2
 • 0698749899
 • 18 Janar, 2018
Kliko per me shume »
 apartament 21 Dhjetor, 2018

apartament 13,000 Vlore

 • 90m2 m2
 • 0697787303
 • 24 Janar, 2018
Kliko per me shume »
Jepen me qira 3 dyqane me sip 26m2 dhe 30m2 21 Dhjetor, 2018

Jepen me qira 3 dyqane me sip 26m2 dhe 30m2 260 Shkoder

 • 30 m2
 • 0692883398
 • 31 Janar, 2018
Kliko per me shume »
Shtepi (truall) 21 Dhjetor, 2018

Shtepi (truall) Me marveshje Ciflig ( korce)

 • 1000m2
 • 0692027070 ose 0676348030
 • 11 Shkurt, 2018
Kliko per me shume »
Jepet me qira objekt biznesi i ndodhur L.Rus prane Markates 21 Dhjetor, 2018

Jepet me qira objekt biznesi i ndodhur L.Rus prane Markates 150 Shkoder

 • 50 m2
 • 0692883398
 • 14 Shkurt, 2018
Kliko per me shume »
Jepet me qira super apartament 3+1 me 2 wc 21 Dhjetor, 2018

Jepet me qira super apartament 3+1 me 2 wc 299 Shkoder

 • 115 m2
 • 0692883398
 • 26 Shkurt, 2018
Kliko per me shume »
Jepet me qira objekt sip 120m2 dhe 80m2 pjesa jashte e mbuluar 21 Dhjetor, 2018

Jepet me qira objekt sip 120m2 dhe 80m2 pjesa jashte e mbuluar 370 Shkoder

 • 200 m2
 • 0692883398
 • 4 Mars, 2018
Kliko per me shume »
Jepet me qira apartament 3+1 me 2 wc sip 120m2 (kati 3 banim ) 21 Dhjetor, 2018

Jepet me qira apartament 3+1 me 2 wc sip 120m2 (kati 3 banim ) 230 Shkoder

 • 120 m2
 • 0692883398
 • 6 Mars, 2018
Kliko per me shume »
Shitet ose jepet me qira. 21 Dhjetor, 2018

Shitet ose jepet me qira. 125000 Shkoder

 • 106 m2
 • 0692883398
 • 7 Mars, 2018
Kliko per me shume »
Jepet me qira shtepi private 1+1. 21 Dhjetor, 2018

Jepet me qira shtepi private 1+1. 130 Shkoder

 • 70 m2
 • 0692883398
 • 19 Prill, 2018
Kliko per me shume »