Ambient biznesi me qira n Fermentim +2 fotografi te tjera.

Ambient biznesi me qira n Fermentim 1 SHKODER

 • 110 m2
 • 0676666765
 • 26 Prill, 2018
Kliko per me shume
Apartament 4+1 me qira n qendr t Shkodrs +5 fotografi te tjera.

Apartament 4+1 me qira n qendr t Shkodrs 157 SHKODER

 • 90 m2
 • 0676666765
 • 5 Maj, 2018
Kliko per me shume »
DYQAN + GARAZH ME QERA NE LUSHNJE 21 Dhjetor, 2018

DYQAN + GARAZH ME QERA NE LUSHNJE 30 Lushnje

 • 135 m2
 • 00393291974064
 • 6 Maj, 2018
Kliko per me shume »
Apartament 1+1 me qira n Parruc +3 fotografi te tjera.

Apartament 1+1 me qira n Parruc 157 SHKODER

 • 65 m2
 • 0676666765
 • 10 Maj, 2018
Kliko per me shume »
DYQAN DHE GARAZH ME QERA NE LUSHNJE 21 Dhjetor, 2018

DYQAN DHE GARAZH ME QERA NE LUSHNJE 30 Lushnje

 • 135 m2
 • 00393291974064
 • 11 Maj, 2018
Kliko per me shume »
Ambient biznesi me qira n qendr t Shkodrs +7 fotografi te tjera.

Ambient biznesi me qira n qendr t Shkodrs 1200 SHKODER

 • 120 m2
 • 0676666765
 • 21 Maj, 2018
Kliko per me shume »
Ambient biznesi me qira n qendr t Shkodrs +2 fotografi te tjera.

Ambient biznesi me qira n qendr t Shkodrs 357 SHKODER

 • 72 m2
 • 0676666765
 • 23 Maj, 2018
Kliko per me shume »
Dyqan me qira n Parruc +2 fotografi te tjera.

Dyqan me qira n Parruc 393 SHKODER

 • 36 m2
 • 0676666765
 • 24 Maj, 2018
Kliko per me shume »
Ambient biznesi me qira te Stadiumi +3 fotografi te tjera.

Ambient biznesi me qira te Stadiumi 300 SHKODER

 • 100 m2
 • 0676666765
 • 30 Maj, 2018
Kliko per me shume »
Apartament 2+1 me qira te Spitalet +6 fotografi te tjera.

Apartament 2+1 me qira te Spitalet 200 SHKODER

 • 87 m2
 • 0676666765
 • 4 Qershor, 2018
Kliko per me shume »
Ambient biznesi me qira n qendr t Shkodrs +3 fotografi te tjera.

Ambient biznesi me qira n qendr t Shkodrs 2000 SHKODER

 • 600 m2
 • 0676666765
 • 6 Qershor, 2018
Kliko per me shume »
Apartament 2+1 me qira n Pedonale +5 fotografi te tjera.

Apartament 2+1 me qira n Pedonale 250 SHKODER

 • 107 m2
 • 0676666765
 • 7 Qershor, 2018
Kliko per me shume »