Zyre 9 Dhjetor, 2014

Zyre 286 Rr. Bardhyl

 • 75 m2
 • 0672053361
 • 9 Dhjetor, 2014
Kliko për më shumë
apartament per dublex tek u.e.t 8 Dhjetor, 2014

apartament per dublex tek u.e.t 790 per m2 Tirane

 • 77 m2
 • 0682009088
 • 8 Dhjetor, 2014
Kliko për më shumë »
Zyre 8 Dhjetor, 2014

Zyre 1250 Rr. Xhorxh Bush, Tirane

 • 102 m2
 • 0672053361
 • 8 Dhjetor, 2014
Kliko për më shumë »
Magazine 6 Dhjetor, 2014

Magazine 158000 Kukes

 • 800+ m2
 • +355664012500
 • 6 Dhjetor, 2014
Kliko për më shumë »
Magazine dhe Servis 5 Dhjetor, 2014

Magazine dhe Servis 270.000 Superstrada Fush Kruje-Milot km 11

 • 5000 m2.
 • +355682091223
 • 5 Dhjetor, 2014
Kliko për më shumë »
Zyre 5 Dhjetor, 2014

Zyre 700 Rr. Teodor Keko, Tirane

 • 180 m2
 • 0672053361
 • 5 Dhjetor, 2014
Kliko për më shumë »
Ambient ZYRASH ose SHOWROOM ngjitur QTU-se 5 Dhjetor, 2014

Ambient ZYRASH ose SHOWROOM ngjitur QTU-se 6-10 euro/m2 Tirane, Autostrade KM6

 • 400-3500 m2
 • 0692080242
 • 5 Dhjetor, 2014
Kliko për më shumë »
Apatament doublex me qera 2 Dhjetor, 2014

Apatament doublex me qera 500 euro/muaj Tirana

 • 170 m2
 • 0692366887
 • 2 Dhjetor, 2014
Kliko për më shumë »
Shtepi e lokal 29 Nëntor, 2014

Shtepi e lokal 150.000 Pogradec

 • 440 m2
 • 0692179889
 • 29 Nëntor, 2014
Kliko për më shumë »
Shtepi me qera 29 Nëntor, 2014

Shtepi me qera 1700 prishtine

 • 380 m2
 • 044 622 836
 • 17 Nëntor, 2014
Kliko për më shumë »
Lokal 20 Nëntor, 2014

Lokal 2000 Tirane

 • 120 m2
 • 0696162909
 • 20 Nëntor, 2014
Kliko për më shumë »