Object 2 Janar, 2018

Object 30.0000 Permet

 • Toka 250 m2 ndersa objekti 100m2 kati 1 dhe 100m2 kati i 2
 • 06949970987 & 6944738327
 • 2 Janar, 2018
Kliko për më shumë »
Toke 18 Qershor, 2017

Toke I diskutushem Permet

 • 13000 m2
 • +306986749208
 • 18 Qershor, 2017
Kliko për më shumë »
shkoder 2 Shkurt, 2017

shkoder 6.5 milion leke apartament

 • 80m2 m2
 • 0692883398
 • 2 Shkurt, 2017
Kliko për më shumë »
Dyqan 23 Gusht, 2016

Dyqan 372 Rezidenca Magnet, Kontakt shpk

 • 74,40m2
 • 0695522043
 • 23 Gusht, 2016
Kliko për më shumë »
Dyqan-Rezidenca Magnet-cassiopeia 2014 22 Gusht, 2016

Dyqan-Rezidenca Magnet-cassiopeia 2014 1500 m2 t

 • 72 m2
 • 0699884604
 • 28 Qershor, 2016
Kliko për më shumë »
Dyqan-Rezidenca Magnet,Auriga 1019 9 Gusht, 2016

Dyqan-Rezidenca Magnet,Auriga 1019 1500 Euro/m2 t

 • 100 m2
 • 0699884604
 • 14 Korrik, 2016
Kliko për më shumë »
Shitet Dyqan Ambient Biznesi 64 m2 19 Korrik, 2016

Shitet Dyqan Ambient Biznesi 64 m2 1500 m2 Kontakt Shpk -Magnet

 • 64 m2
 • 0675267094
 • 30 Qershor, 2016
Kliko për më shumë »
Shitet Dyqan Rezidenca Magnet 18 Korrik, 2016

Shitet Dyqan Rezidenca Magnet 1500 Euro/ m2 Rezidenca Magnet, Kontakt shpk

 • 89 m2
 • 0694785781
 • 18 Korrik, 2016
Kliko për më shumë »
Apartament 15 Korrik, 2016

Apartament 799 Euro/ m2 Rezidenca Magnet, Kontakt shpk

 • 90.5 m2
 • 0675267094
 • 29 Qershor, 2016
Kliko për më shumë »
Apartament 15 Korrik, 2016

Apartament 170000 Rr. Pjeter Budi

 • 156.4 m2
 • 0698360268
 • 13 Korrik, 2016
Kliko për më shumë »
Apartament 2+1 - Kontakt shpk 15 Korrik, 2016

Apartament 2+1 - Kontakt shpk 799 Euro/ m2 Rezidenca Magnet, Kontakt shpk

 • 102 m2
 • 0675267094
 • 29 Qershor, 2016
Kliko për më shumë »
Dyqan- Kontakt shpk 15 Korrik, 2016

Dyqan- Kontakt shpk 1500 Euro/ m2 Rezidenca Magnet, Kontakt shpk

 • 51 m2
 • 0675267094
 • 2 Korrik, 2016
Kliko për më shumë »