DYQAN 22 Nëntor, 2019

DYQAN 59472 VLORE,ORIKUM

 • 118 m2
 • +355682084735
 • 22 Nëntor, 2019
Kliko per me shume »
Vile +15 fotografi te tjera.

Vile 580000 Tragjas, Vlore

 • 500 m2
 • 00355696313812
 • 15 Janar, 2019
Kliko per me shume »
Shitet Dyqan 21 Dhjetor, 2018

Shitet Dyqan 80000 Orikum

 • 118 m2
 • 0689080363
 • 26 Shtator, 2017
Kliko per me shume »
Apartamente, Garazhde dhe Dyqane Orikum-Vlore 21 Dhjetor, 2018

Apartamente, Garazhde dhe Dyqane Orikum-Vlore 450 vlore

 • 70 m2
 • 00355.675611518
 • 17 Shkurt, 2018
Kliko per me shume »
Shtepi private 21 Dhjetor, 2018

Shtepi private 250000 Tirane

 • 500m2 m2
 • 0682073659
 • 6 Qershor, 2017
Kliko per me shume »
Ambiente biznesi +4 fotografi te tjera.

Ambiente biznesi 850000 Euro vlore

 • 25000 m2
 • 00355675108547
 • 4 Korrik, 2017
Kliko per me shume »
Apartament +10 fotografi te tjera.

Apartament 37800 Orikum, Vlore

 • 84m2 m2
 • 355694520305
 • 7 Janar, 2018
Kliko per me shume »
Apartament pushimesh 25 Shkurt, 2017

Apartament pushimesh 720 Euro/m² Rradhime, Vlore

 • 64 m²
 • 00355696670629
 • 25 Shkurt, 2017
Kliko per me shume »