Magazinë me qira te Policia +2 fotografi të tjera.

Magazinë me qira te Policia 200 SHKODER

 • 150 m2
 • 0676666765
 • 5 Korrik, 2018
Kliko për më shumë »
Jepet Magazine me Qira: 24 Tetor, 2017

Jepet Magazine me Qira: 500 Rruga Muhamet Gjollesha, Tiranë, Albania

 • 1,500 m2
 • 0694030502
 • 24 Tetor, 2017
Kliko për më shumë »
Kapanon/magazinë me qira +7 fotografi të tjera.

Kapanon/magazinë me qira 3000 SHKODER

 • 2206 m2
 • 0666666765
 • 12 Tetor, 2017
Kliko për më shumë »
Kapanon/Magazine me qera +7 fotografi të tjera.

Kapanon/Magazine me qera 500 Shkoder, Unaza perendimore te kolegji Turk

 • 604 m2
 • +355666666765
 • 20 Prill, 2017
Kliko për më shumë »
Kapanon/Magazine me qera +11 fotografi të tjera.

Kapanon/Magazine me qera 2000 Rruga Inxh. Gjovalin Gjadri, ngjitur me Meat Master, Shkoder

 • 2206 m2
 • +355666666765
 • 24 Shkurt, 2017
Kliko për më shumë »
Magazine 21 Qershor, 2016

Magazine 3.6 Euro/m2 Autostrada Tirane-Durres,prane QTU

 • 1770 m2
 • 0694785781
 • 21 Qershor, 2016
Kliko për më shumë »
Magazina me qera 7 Prill, 2015

Magazina me qera 3.5 Tirane

 • 4800 m2
 • +355662054139
 • 7 Prill, 2015
Kliko për më shumë »
Magazine 11 Dhjetor, 2014

Magazine 1100 Rr. Lord Bajron

 • 140 m2
 • 0672053361
 • 11 Dhjetor, 2014
Kliko për më shumë »
Magazine dhe Servis 5 Dhjetor, 2014

Magazine dhe Servis 270.000 Superstrada Fush Kruje-Milot km 11

 • 5000 m2.
 • +355682091223
 • 5 Dhjetor, 2014
Kliko për më shumë »