DYQAN + GARAZH ME QERA NE LUSHNJE 1 Korrik, 2018

DYQAN + GARAZH ME QERA NE LUSHNJE 30 BULEVARDI SHËTITORJA E PALMAVE, Lushnje

 • 135 m2
 • 00393291974064
 • 1 Korrik, 2018
Kliko për më shumë »
DYQAN DHE GARAZH ME QERA NE LUSHNJE 11 Maj, 2018

DYQAN DHE GARAZH ME QERA NE LUSHNJE 30 Lushnje

 • 135 m2
 • 00393291974064
 • 11 Maj, 2018
Kliko për më shumë »
DYQAN + GARAZH ME QERA NE LUSHNJE 6 Maj, 2018

DYQAN + GARAZH ME QERA NE LUSHNJE 30 Lushnje

 • 135 m2
 • 00393291974064
 • 6 Maj, 2018
Kliko për më shumë »
DYQAN + GARAZH ME QERA NE LUSHNJE +1 fotografi të tjera.

DYQAN + GARAZH ME QERA NE LUSHNJE 30 Lushnje

 • 100 m2
 • 00393291974064
 • 28 Prill, 2018
Kliko për më shumë »
Dyqan me qira në Shëngjin +4 fotografi të tjera.

Dyqan me qira në Shëngjin 833 Shengjin

 • 140 m2
 • 0676666765
 • 23 Prill, 2018
Kliko për më shumë »
Dyqan prej 72m2 ne Lushnje +4 fotografi të tjera.

Dyqan prej 72m2 ne Lushnje 220 LUSHNJE

 • 72m2 m2
 • 0684054158 ,,,,, 00306937286819
 • 6 Janar, 2017
Kliko për më shumë »
DYQAN +4 fotografi të tjera.

DYQAN i negociushem LUSHNJE

 • 97 m2
 • 00393465248364
 • 12 Nëntor, 2014
Kliko për më shumë »