DYQAN + GARAZH ME QERA NE LUSHNJE 1 Korrik, 2018

DYQAN + GARAZH ME QERA NE LUSHNJE 30 BULEVARDI SHËTITORJA E PALMAVE, Lushnje

 • 135 m2
 • 00393291974064
 • 1 Korrik, 2018
Kliko për më shumë »
商店+商店出租在盧桑傑(阿爾巴尼亞) 1 Qershor, 2018

商店+商店出租在盧桑傑(阿爾巴尼亞) 30 Lushnje

 • 135 m2
 • 00393291974064
 • 1 Qershor, 2018
Kliko për më shumë »
DYQAN DHE GARAZH ME QERA NE LUSHNJE 11 Maj, 2018

DYQAN DHE GARAZH ME QERA NE LUSHNJE 30 Lushnje

 • 135 m2
 • 00393291974064
 • 11 Maj, 2018
Kliko për më shumë »
DYQAN + GARAZH ME QERA NE LUSHNJE 6 Maj, 2018

DYQAN + GARAZH ME QERA NE LUSHNJE 30 Lushnje

 • 135 m2
 • 00393291974064
 • 6 Maj, 2018
Kliko për më shumë »
DYQAN + GARAZH ME QERA NE LUSHNJE +1 fotografi të tjera.

DYQAN + GARAZH ME QERA NE LUSHNJE 30 Lushnje

 • 100 m2
 • 00393291974064
 • 28 Prill, 2018
Kliko për më shumë »
Dyqan me qira në Shëngjin +4 fotografi të tjera.

Dyqan me qira në Shëngjin 833 Shengjin

 • 140 m2
 • 0676666765
 • 23 Prill, 2018
Kliko për më shumë »
Apartament +18 fotografi të tjera.

Apartament 45000€ Lushnje (lagja Skender Libohova, pallati Torre e Spagna)

 • 105 m2
 • 00355695254434
 • 24 Mars, 2018
Kliko për më shumë »
Tokë për shitje në Kune 60 € /m² 25 Janar, 2018

Tokë për shitje në Kune 60 € /m² 600000 Shengjin

 • 10000 m2
 • 0676666765
 • 25 Janar, 2018
Kliko për më shumë »
TOKE ARE ME CERTIFIKATE PRONESIE 19 Janar, 2018

TOKE ARE ME CERTIFIKATE PRONESIE 50 LUNDER

 • 24000 m2
 • 355699777660
 • 19 Janar, 2018
Kliko për më shumë »
Vile 3 kateshe 18 Janar, 2018

Vile 3 kateshe 120,000 Lushnje

 • 350m2 m2
 • 0698749899
 • 18 Janar, 2018
Kliko për më shumë »
DYQAN + APARTAMENT + GARAZH ME QERA NE LUSHNJE +1 fotografi të tjera.

DYQAN + APARTAMENT + GARAZH ME QERA NE LUSHNJE 100 Lushnje

 • 150 m2
 • 00393291974064
 • 25 Dhjetor, 2017
Kliko për më shumë »
DYQAN + APARTAMENT + GARAZH ME QERA NE LUSHNJE 21 Tetor, 2017

DYQAN + APARTAMENT + GARAZH ME QERA NE LUSHNJE 00000 Lushnje

 • 0000 m2
 • 00393291974064
 • 21 Tetor, 2017
Kliko për më shumë »