Pemtore ullinje 330 rrenje +7 fotografi te tjera.

Pemtore ullinje 330 rrenje 70000 Lushnje fshati skilaj 8km larg qytetit

 • 10000 m2
 • 004915209445794
 • 24 Dhjetor, 2020
Kliko per me shume »
Okazion shtepi dhe toke ( pemtari 1000 drure ullinje) +14 fotografi te tjera.

Okazion shtepi dhe toke ( pemtari 1000 drure ullinje) 145000 lushnje fshati skilaj

 • 30000 m2
 • 004915209445794
 • 28 Dhjetor, 2018
Kliko per me shume »
shtepi 23 Shkurt, 2022

shtepi 35 Lushnje shetitorja kongresi i lushnjes perball bashkise

 • 200 m2
 • 052203187
 • 23 Shkurt, 2022
Kliko per me shume »
shtepi 3+1 3 Janar, 2022

shtepi 3+1 2002 Lushnje

 • 200 m2
 • 05223187
 • 3 Janar, 2022
Kliko per me shume »
SHTEPI NE SHITJE 23 Tetor, 2021

SHTEPI NE SHITJE 40000 Shetitorja Kongresi i Lushnjes, Lushnj�, Shqip�ri

 • 200 m2
 • 0677395844
 • 23 Tetor, 2021
Kliko per me shume »
DYQAN 7 Mars, 2020

DYQAN 150 LUSHNJE

 • 135 m2
 • +393475387542
 • 7 Mars, 2020
Kliko per me shume »
 Shitet ullishte 6+2 dylym Lushnje 13 Nëntor, 2019

Shitet ullishte 6+2 dylym Lushnje 80000 Lushnje

 • 8000 m2
 • 0600000000
 • 13 Nëntor, 2019
Kliko per me shume »