Shitet toke/truall ne plazhin e velipojes +4 fotografi të tjera.

Shitet toke/truall ne plazhin e velipojes 200 000 Velipoje

 • 1000m2
 • 0675660746
 • 4 Nëntor, 2017
Kliko për më shumë »
Lokal me qera 2 Shkurt, 2018

Lokal me qera 130 Prishtin,Bregu I Diellit

 • 10 m2
 • 049168615
 • 2 Shkurt, 2018
Kliko për më shumë »
Shitet tok are me hipotek 8000m2 toke. large plazhit toka sherben per cdo lloj aktiviteti 31 Janar, 2018

Shitet tok are me hipotek 8000m2 toke. large plazhit toka sherben per cdo lloj aktiviteti 40 Tale Lezhe

 • 8000 m2
 • 0694137022
 • 31 Janar, 2018
Kliko për më shumë »
Lokal i kompletuar jepet me qera +2 fotografi të tjera.

Lokal i kompletuar jepet me qera 1200 Euro Durres

 • 250 m2
 • 0697952380
 • 4 Dhjetor, 2017
Kliko për më shumë »
SHITET OKBJEKT DHE FABRIKE VAJ ULLIRI , BALDUSHK 19 Janar, 2018

SHITET OKBJEKT DHE FABRIKE VAJ ULLIRI , BALDUSHK 120000 Baldushk

 • 1500 m2
 • 355699777660
 • 19 Janar, 2018
Kliko për më shumë »
Lokal i Kompletuar Jepet me Qera 14 Janar, 2018

Lokal i Kompletuar Jepet me Qera 1200 Euro ne Muaj Durres ( Vollga ) te Torra

 • 250 m2
 • 0697952380
 • 14 Janar, 2018
Kliko për më shumë »
LOKAL FASTFOOD 13 Janar, 2018

LOKAL FASTFOOD 1800 DURRES

 • 122.6 m2
 • 0682084735
 • 13 Janar, 2018
Kliko për më shumë »
Lokal 20 Nëntor, 2017

Lokal 600000 mije € Gryka e Kelcyres

 • 2700m katror
 • 0695454556
 • 20 Nëntor, 2017
Kliko për më shumë »
Jepet me qera ose Shitet Lokal 250 m2 +1 fotografi të tjera.

Jepet me qera ose Shitet Lokal 250 m2 1200 Durres

 • 250 m2
 • 0697605528, 0697952380
 • 31 Tetor, 2017
Kliko për më shumë »
Shitet toke Ullishte 50 € 13 Tetor, 2017

Shitet toke Ullishte 50 € 50 Peze e Vogel

 • 1000 m2
 • 0686340091
 • 13 Tetor, 2017
Kliko për më shumë »
Lokal 9 Shtator, 2017

Lokal 500 Durres

 • 80 m2
 • 0695420451
 • 9 Shtator, 2017
Kliko për më shumë »