SHITET APARTAMENT 1+1 18 Qershor, 2022

SHITET APARTAMENT 1+1 105000 KUNE, SHENGJIN

 • 71 m2
 • 0676666765
 • 18 Qershor, 2022
Kliko per me shume »
HYRJE 1+1 PER SHITJE 13 Prill, 2022

HYRJE 1+1 PER SHITJE 47300 KUNE, SHENGJIN

 • 72 m2
 • 0676666765
 • 13 Prill, 2022
Kliko per me shume »
Lezhe, shes apartament 1+1+A+BLK 71 m 46.000 Euro (Rera e Hedhur) 7 Dhjetor, 2021

Lezhe, shes apartament 1+1+A+BLK 71 m 46.000 Euro (Rera e Hedhur) 46000 Lezhe, Rera e Hedhur

 • 71 m2
 • 0694030502
 • 7 Dhjetor, 2021
Kliko per me shume »
SHITET toke per cdo LLOJ AKTIVITETI dhe ndertimi 6 Korrik, 2021

SHITET toke per cdo LLOJ AKTIVITETI dhe ndertimi 30 Lezhe tale rr. Spac

 • 1750 m2
 • 00355 682647397
 • 6 Korrik, 2021
Kliko per me shume »
Shitet 12000m2 Toke 2 Qershor, 2021

Shitet 12000m2 Toke 1 Lezhe

 • 12000 m2
 • 0692546433
 • 2 Qershor, 2021
Kliko per me shume »
Shtepi 16 Prill, 2021

Shtepi 100000 Koder Marlekaj Lezhe

 • 110 m2
 • 00306979148039
 • 15 Prill, 2021
Kliko per me shume »
Shitet shtepi dykatshe + tok + magazin Rril,Lezh 23 Mars, 2021

Shitet shtepi dykatshe + tok + magazin Rril,Lezh 200 000 euro Rril�,Lezh�

 • Shtepia 350m2 toka 7.200m2.
 • 00355684355943
 • 23 Mars, 2021
Kliko per me shume »
 Shitet Urgjent per arsye Emigrimi HOTEL. 23 Shkurt, 2021

Shitet Urgjent per arsye Emigrimi HOTEL. 430000 lezhe

 • 2500 m2
 • 0692883398
 • 23 Shkurt, 2021
Kliko per me shume »
SUPER OKAZION SHITET PRONA 25000 M2 +1 fotografi te tjera.

SUPER OKAZION SHITET PRONA 25000 M2 2 Torovic Lezhe

 • 25000 m2
 • 0682647397
 • 14 Tetor, 2020
Kliko per me shume »
Lezhe, shes apartament 1+1+A+BLK Kati 4, 66 m 36.150 Euro (Shengjin) 16 Shtator, 2020

Lezhe, shes apartament 1+1+A+BLK Kati 4, 66 m 36.150 Euro (Shengjin) 36150 Shengjin

 • 66 m2
 • 0694030502
 • 16 Shtator, 2020
Kliko per me shume »
Shengjin, shes apartament 1+1+A+BLK 75 m 39.000 Euro (Kune-Shengjin) 7 Shtator, 2020

Shengjin, shes apartament 1+1+A+BLK 75 m 39.000 Euro (Kune-Shengjin) 39000 Kune-Shengjin

 • 75 m2
 • 0694030502
 • 7 Shtator, 2020
Kliko per me shume »