Toke ndertimi +4 fotografi te tjera.

Toke ndertimi 15000 euro Korce

 • 450 m2
 • 00306977851402
 • 20 Nëntor, 2017
Kliko per me shume »
SHTEPI VILE +5 fotografi te tjera.

SHTEPI VILE 115,000 korce ish fusha e druve Rruga Marko Bocari

 • 200 trualli.dje 120 +120 secili kat
 • 00306955534740
 • 30 Korrik, 2018
Kliko per me shume »
Shtpi 21 Dhjetor, 2018

Shtpi 170000 Kor��

 • 390 m2 ndertim total + oborr 60 m2
 • +355695831316
 • 23 Tetor, 2015
Kliko per me shume »
magazina DHE TOKE TRUALL 21 Dhjetor, 2018

magazina DHE TOKE TRUALL 205.000 ALBANİA/KOR�E

 • 800 m2
 • 00905313689543
 • 16 Shkurt, 2017
Kliko per me shume »
Apartament +2 fotografi te tjera.

Apartament 56000 Korce

 • 140 m2
 • 00306930848191
 • 11 Qershor, 2017
Kliko per me shume »
Bissnes 21 Dhjetor, 2018

Bissnes 160 Korce qend�r

 • 70 m2
 • 00306909198362
 • 13 Prill, 2018
Kliko per me shume »
Truall & Ndertese 21 Dhjetor, 2018

Truall & Ndertese 280 /m2 Kor��

 • 2000 m2
 • 0695831316
 • 13 Janar, 2015
Kliko per me shume »
Shtepi / Vile 21 Dhjetor, 2018

Shtepi / Vile 20.000 Korce

 • 130 m2
 • 00355692189908
 • 25 Nëntor, 2014
Kliko per me shume »
Apartament 21 Dhjetor, 2018

Apartament Me marrveshje Korce

 • 125 m2
 • 082257181
 • 26 Nëntor, 2014
Kliko per me shume »
Truall 21 Dhjetor, 2018

Truall 100 Korce

 • 303 m2
 • 0694588052
 • 20 Shkurt, 2016
Kliko per me shume »
Apartament Garzoniere me Qira & Shitet 21 Dhjetor, 2018

Apartament Garzoniere me Qira & Shitet 80 Korce

 • 30 m2
 • 0662137801
 • 10 Nëntor, 2016
Kliko per me shume »
vent truall me leje per shtepi 21 Dhjetor, 2018

vent truall me leje per shtepi 78000euro orman ciflik korce

 • 7000m
 • 6938788864
 • 15 Gusht, 2016
Kliko per me shume »