Dyqan 9 Mars, 2018

Dyqan €50.000 Kavaj

 • 65 mk
 • 306975793225
 • 9 Mars, 2018
Kliko për më shumë »
Apartament +23 fotografi të tjera.

Apartament 52.000.000 (pesedhjete e dy milion leke) Kavaje

 • 81+40(shtesa)
 • 00393294855732
 • 3 Gusht, 2017
Kliko për më shumë »
toke kodrine me pamje fantastike nga deti 12 Korrik, 2017

toke kodrine me pamje fantastike nga deti 30 Spille, Kavaje

 • 3000 m2
 • 0682099377
 • 16 Gusht, 2016
Kliko për më shumë »
Apartament 2 Mars, 2017

Apartament 24.500Euro Kavaje

 • 55m² + 15m² truall i perbashket per parking
 • +355675207166
 • 2 Mars, 2017
Kliko për më shumë »
Toke 15 Shkurt, 2017

Toke 22 Kavaje

 • 3600 m2
 • 0684180786
 • 15 Shkurt, 2017
Kliko për më shumë »
hyrje pallati 6 Shkurt, 2017

hyrje pallati 17000 vau dejes shkoder

 • 68 m katror
 • 00306941496734
 • 6 Shkurt, 2017
Kliko për më shumë »
shitet hyrje 11 Janar, 2017

shitet hyrje 17000 vau dejes

 • 68 metra katror
 • 00306941496734
 • 11 Janar, 2017
Kliko për më shumë »
Toke buze detit 24 Gusht, 2016

Toke buze detit 90 euro m2 Karpen,Kavaje

 • 500-1000 m2
 • 0672933190
 • 24 Gusht, 2016
Kliko për më shumë »
apartament me qira 1 Maj, 2015

apartament me qira 250 euro/muaj rr. E Kavajes (fillimi)

 • 67 m²
 • 0682099377
 • 25 Shkurt, 2015
Kliko për më shumë »
apartament 27 Nëntor, 2014

apartament 35000 euro Golem

 • 71metra katrore
 • 004915752687156
 • 11 Nëntor, 2014
Kliko për më shumë »
vile ne golem 24 Nëntor, 2014

vile ne golem 100.000 Durres

 • 126 m2
 • 355682091223
 • 24 Nëntor, 2014
Kliko për më shumë »
Apartamente 24 Nëntor, 2014

Apartamente 500 deri ne 600 eurom2 Shkembi Kavajes

 • 1+1 dhe 2+1
 • +355 69 20 84 732
 • 24 Nëntor, 2014
Kliko për më shumë »