Shitet Njesi Tregtare ne Rezidencen MAGNET 27 Korrik, 2016

Shitet Njesi Tregtare ne Rezidencen MAGNET 1500 Euro/ m2 21 Dhjetori, Rr. Frosina Plaku , ish Klubi i Partizanit

  • 100 m2
  • 0694785781
  • 27 Korrik, 2016
Kliko për më shumë »
Magazina me qera 7 Prill, 2015

Magazina me qera 3.5 Tirane

  • 4800 m2
  • +355662054139
  • 7 Prill, 2015
Kliko për më shumë »
apartamente dhe dyqane (1+1,2+1,3+1) 3 Dhjetor, 2014

apartamente dhe dyqane (1+1,2+1,3+1) 370 euro/m2 "Bulevardi Blu", kAMEZ, TIRANA

  • 68 - 80 m2
  • 0684014878
  • 3 Dhjetor, 2014
Kliko për më shumë »